Ahojte! Podával/a niektorá z vás žiadosť o prídavok na dieťa elektronicky cez portál slovensko.sk? S manželom sme to riešili cez portál, poslali žiadosť, o pár dní volala pani z ÚPSVaR, že treba priložiť ešte nejaké vyhlásenie s dodatkom, že oni neradi vybavujú žiadosti z elektronického podaja. Stretla sa niektorá s podobným prístupom? Mysleli sme, že keď sa to podá elektronicky, netreba už dopĺňať žiadne ďalšie veci.
@struhanka ano, ja som tiez podavala ziadost o rodicak aj pridavky cez slovensko.sk, a nie je to dobre spravene, nevyzve ta to pridat vsetko co potrebuju, oba razy mi potom volali ze este cosi, ale stacilo to poslat emailom priamo tej pani, co to vybavovala.
@sivana09
@pondelok01 Ďakujem veľmi pekne za odpovede. Pomohli ste mi.
Aj ja som to vybavovala elektronický, nikto nič ďalšie nepýtal. Ale teda mne keby niekto v r 2022 povedal ze " neradi vybavujú veci z elektronického podaja" tak majú sťažnosť od vedúcej pracovníčky až po ministra na stole behom pár dní...
ahoj, ja robim vsetky taketo veci vzdy elektronicky a nikdy som nic nemusela vybavovat pomimo.. ak nieco bolo potrebne dokladat, dokladala som to rovnako online.. tu je moje video, k rodinnym pridavkom nic viac potrebne nebolo
https://www.youtube.com/watch?v=-1irmKFqrVU