Žiadosť o materskú - rada

kythos21
3. sep 2017

Ahojte,
Prosím o radu. Lekár mi dal žiadosť o materskú... dala som ho ekonomke a ta zaslala na SP.
Až teraz som sa však dozvedela že tam bolo treba dopísať číslo uctu a podpísať to, ako ďalej postupovať?
Stal sa niekomu takýto prípad? Vyzve má sp na doloženie písomnosti? Nemá niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem pekne

svetlana35
3. sep 2017

@kythos21 mozno ti dopise ekonomka...

marlenka222
3. sep 2017

V najhorsom pripade ti materska bude chodit na adresu namiesto na ucet

kythos21
autor
3. sep 2017

@marlenka222 lenže ja to tlačivo nemám ani podpísané.. čiže nie je tým pádom platne

kythos21
autor
3. sep 2017

@svetlana35 nedopisala a hlavne to treba podpísať ...

marlenka222
3. sep 2017

Tak normalne napis list na socialnu poistovnu ktora ti bude vydavat rozhodnutie, kde proste sa ospravedlnis, ze si si nevsimla, opytaj sa na dalsi postup riesenia. Ci si to mas prist podpisat, alebo ako postupovat.

katka1981
3. sep 2017

@kythos21, pride ti papier z poistovne, ze treba doplnit udaje, popripade podpis.

kythos21
autor
3. sep 2017

@katka1981 a to mi príde na adresu trvalého bydliska alebo na adresu zamestnávateľa?

katka1981
3. sep 2017

@kythos21, tak tebe osobne pokial tvoju adresu poznaju. Ale pokojne tam zatelefonuj, ja som tak viackrat riesila a boli tam zlate pracovnicky, vzdy poradili.

ikonica
3. sep 2017

mozes rovno zajst na pobocku socpoistovne kam patri zamestnavatel a tam sa pytat na nemozenske davky, tvoje zaciatocne pismeno priezviska a oni ta posli za tou pani, co to ma na starosti? najde ti tvoju ziadost a doplnis udaje...

kythos21
autor
7. sep 2017

Dakujem vsetkym, mam to uz doriesene. Dakkujem pekne