Ahojte baby prosím pomôžte mi chceme si a manželom dať žiadosť o byt no vôbec neviem ako ešte som to nerobila(nesmejte sa😁) pomôžte mi
@cocolino234 😂😂😂
@jarkan09 Ziadost o aky byt? Mestky socialny? Obecny? Startovaci pre mlade rodiny?
Chod na prislusny miestny urad - ci uz v meste ci v obci, alebo na web stranku a pozri si najprv ci take byty dana obec/mesto ma a ak ano, ake su pravidla - pre koho su urcene, ake su podmienky. Ak budete do nejakej kategorie spadat, tak si podate ziadost, vydokladujete prilohy a pockate na rozhodnutie.
@ivkazba volala som tam lebo pani ktorá má nastarosti ten byt je v karanténe jedná sa o obytnú nehnuteľnost v dedine povedali mi že musím vypísať si sama žiadosť a poslať to im a počkať na zasadanie kedy mi to starosta schváli no lenže ja neviem ako tu žiadosť mám vypísať či to niekto róby alebo ako
@jarkan09 Ale prosim ta, to je taka somarina, ze musis si to sama urobit - co su to za pravidla? Nemaju napisany vzor ziadosti, alebo nejaky formular?
Ale ked uz - tak napis normalne ziadost - uved svoje udaje a vlastnymi slovami napis o co ziadas - napr. o prenajom bytu cislo X na adrese XYZ.
A dories hlavne manzelove vyplatne pasky, lebo argument, ze on byval s rodicmi a rodicia nevedia kde su je teda uplne mimo. Co maju rodicia co vediet kde si ich syn odlozil vyplatne pasky.