Žiadosť o byt

jarkan09
1. okt 2021

Ahojte baby prosím pomôžte mi chceme si a manželom dať žiadosť o byt no vôbec neviem ako ešte som to nerobila(nesmejte sa😁) pomôžte mi

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
1. okt 2021

@cocolino234 😂😂😂

ivkazba
1. okt 2021

@jarkan09 nikto sa nesmeje, pretože toto je skôr na plač. Zájdi na mestský úrad a poraď sa tam. Ako píše viestta, dajú ti aj žiadosť. V každom meste môžu byť podmienky a žiadosti iné.

nafka0483
1. okt 2021

@jarkan09 Ziadost o aky byt? Mestky socialny? Obecny? Startovaci pre mlade rodiny?
Chod na prislusny miestny urad - ci uz v meste ci v obci, alebo na web stranku a pozri si najprv ci take byty dana obec/mesto ma a ak ano, ake su pravidla - pre koho su urcene, ake su podmienky. Ak budete do nejakej kategorie spadat, tak si podate ziadost, vydokladujete prilohy a pockate na rozhodnutie.

jarkan09
autor
1. okt 2021

@nafka0483 áno volala som tam starosta mi dal číslo na osobu ktorá sa tým zaoberať ona mi povedala že to si musím sama urobiť že si mám vypísať žiadosť a k tomu priložiť výplatne pásky moje a jeho z minulého roku

jarkan09
autor
1. okt 2021

@ivkazba volala som tam lebo pani ktorá má nastarosti ten byt je v karanténe jedná sa o obytnú nehnuteľnost v dedine povedali mi že musím vypísať si sama žiadosť a poslať to im a počkať na zasadanie kedy mi to starosta schváli no lenže ja neviem ako tu žiadosť mám vypísať či to niekto róby alebo ako

nafka0483
1. okt 2021

@jarkan09 Ale prosim ta, to je taka somarina, ze musis si to sama urobit - co su to za pravidla? Nemaju napisany vzor ziadosti, alebo nejaky formular?
Ale ked uz - tak napis normalne ziadost - uved svoje udaje a vlastnymi slovami napis o co ziadas - napr. o prenajom bytu cislo X na adrese XYZ.

A dories hlavne manzelove vyplatne pasky, lebo argument, ze on byval s rodicmi a rodicia nevedia kde su je teda uplne mimo. Co maju rodicia co vediet kde si ich syn odlozil vyplatne pasky.

jarkan09
autor
1. okt 2021

@nafka0483 tak mi to povedali že si mám sama vypísať žiadosť a priložiť k tomu výplatne pásky jeho aj moje
Pásky máme už vybavené

aliziana
1. okt 2021

@jarkan09 zavolaj ešte raz tej osobe a opýtaj sa, či má nejaký formulár, ktorý máš vypísať, nech Ti ho pošle na mail, Ty vytlačíš, vypíšeš, podpíšeš, priložíš čo treba, pošleš.
Ak nemajú formulár (čo sa nestáva často), tak si napíš sama žiadosť ako píše @nafka0483