Združené Hospodárstva SK s.r.o.

tina1549
6. nov 2024

zdravím, stretli ste sa niekto s touto spoločnosťou? Kontaktovali nás ohľadom odkupu ornej pôdy ale na internete nič o nich neviem nájsť. Prišiel len list s ponukou a vypísané jednotlivé parcely

maranco
6. nov 2024

@tina1549 je to zahraničná firma zaregistrovaná pred 2 rokmi v Česku, majiteľ je jedna osoba ktorý má ďalšie 3 firmy. Najskôr to bude špekulant.
Možno sa na tom mieste niečo plánuje stavať.

maranco
6. nov 2024

V 2018 exekútorský úrad dražil pozemky jeho firmy VITAL AGRON s. r. o., ktorú v 2022 premenoval na Združené Hospodárstva SK
https://www.mestostod.cz/assets/File.ashx?id_or...

mino1975
6. nov 2024

zdravím, aj mne prišla ponuka na odkúpenie ornej pôdy. Koľko ti ponúkajú? Mne 0,43€ za 1m2. To sa mi zdá dosť málo.

tina1549
autor
7. nov 2024

@mino1975 tiež to tak nejak vychádza okolo 40 centov, sú to pozemky, ktoré určite nijako nevyužijeme ale zaváňa mi to nejakým podvodom

tansulinka
7. nov 2024

Ide o českú spoločnosť resp. spoločnosti, ktoré vykupujú ornú pôdu za značne podhodnotené ceny za m2. Samotného podvodu ako takého sa nedopúšťajú, nakoľko reálne pôdu odkúpia. Pokiaľ zvažujete predaj takejto pôdy, odporúčam zavesiť oznam o predaji na obecnú tabuľu a dostanete za to min. 1x,2x viac ako ponúkajú tieto spoločnosti. Ak napriek tomu zvažujete predaj pôdy tejto spoločnosti obráťte sa na svojho právnika, ktorý vám pripraví kúpnopredajnú zmluvu alebo aspoň skontroluje tu ich. Ide o spoločnosť ako bolo Slnko sro. neskôr Agro s.r.o a myslím, že "Združené hospodárstva SK s.r.o." je to isté.

lukaspol
13. nov 2024

@tina1549 kľudne mi napíšte kupujujem takisto ornú pôdu môj mail je : polanskylukas.ing@gmail.com

lukaspol
13. nov 2024
lukaspol
13. nov 2024

Kupujem taktiež ornú pôdu : polanskylukas.ing@gmail.com Napíšte mi

lukaspol
13. nov 2024