Ahojte priatel stratil zdravotnu kartu a potrebuje ist do Dôvery potrebuje tam antigenovy test ci ? Nevie niekto ?
@csipcsip000 netreba ist na pobocku. Zavolaj a poslu ti novu.
Ale on sa chce dat zaockovat a kym poslu to je 3 tyzdne a potrebuje ten papier k ockovaniu lebo do novej roboty ho neprijmu bez ockovania
Lebo pokym nema karticku davaju taky nahradny papier
@csipcsip000 nema aplikaciu dovera? alebo nevie sa prihlasit do elektronickej zdravotnej poistovne? Mozno staci, ked povie rodne cislo, lekari si ho uz v systeme najdu, aku ma poistovnu.
Nepotrebuje test. Včera som bola v Dôvere.
On je teraz mimo mňa ale vravela som mu o tej aplikacii dôvera bude ju sťahovať a pokusat sa tam a ked mu to nepojde povedal ze pojde zajtra na test a tak do dovery......
Lebo potrebuje mat aspon ten docasny papierik namiesto zdravotnej karticky s tym ho iste zaockoju aleboe fakt v tej aplikacii lebo inak nedostane ockovanie ide na prvu davku
To je problem pri tej aplikacii ze si to pyta to cislo ktore je iba na karticke a on to praveze nevie
@beata_k len som chcela vediet ci si pytaju na pobocke antigenovy test
@csipcsip000 netreba test.
@csipcsip000 k ockovaniu ani nepotrebuje zdravotný preukaz
@janai1 pisu ze karticka poistenca je potrebna
@csipcsip000 k očkovaniu stačí občiansky preukaz
Ďakujem pekne
@csipcsip000 dobera ma aplikaciu kde mas zdravotnu kartu. Ja pouzivam len to na vsetkych clenov rodiny.
@horalka1986 ano viem len sa priatel tam nevie prihlasit lebo si tam pytaju identifikacne cislo co sa nachadza iba na tej karticke
@csipcsip000 nikto ten preukaz nepýta počas očkovania
@janai1 3x som bola, 3x pytali.
@horalka1986 🤷♀️ tak toto počujem 1x... Od nikoho koho poznám ho nepýtali
Tiež som sa pytala 3 ludi a od mojej sesternice ktora cele leto očkovala vravela, že iba obciansky preukaz si pytali ale zas v inej nemocnici si ho kludne mozu pytat len tak by uz isiel zajtra priatel na ockovanie a karticku poistenca by si vybavil az za tym
Nech vola call centrum, ze stratil kartičku. Na pobočke mu ju zrejme aj tak hneď nevyrobia