Zaregistrovala som sa na úrad práce a zistila som, že som tehotná

3. apr 2023

Ahojte. Po materskej a rodičovskej dovolenke som si vyčerpala podporu kedy bol manžel na materskej, vratila som sa na tri mesiace na rodičovsku a nasledne som sa prišla zaregistrovať na upsvar, aspon na tri mesiace aby som si mohla urobiť cez uraz kurz a rozbehnuť niečo svoje. Som na urade dva mesiace a dnes som zistila že som tehotna. Prosim, ake su moje možnosti aby som mala matersku. Vždy som pracovala ale chcela som rozbehnuť svoj biznis a toto prišlo nečakane. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem pekne♥️

panelacikova
3. apr 2023

ja myslím, že žiadne, keďže podporu si si vyčerpala zrejme nedávno

iv007
3. apr 2023

Tu uz nenavymyslas nic.Dostanes rovno RP, co tiez nie je uplne malo, kocikovne, danovy bonus na muza a uskromnite sa.Hadam mas aj nejake uspory ked si isla rozbiehat biznis.

martinkatinka
3. apr 2023

No co sa tyka materskej, tak ziadne. Co sa tyka toho biznisu, vsak mozes rozbehnut, ak to casovo zvladnes, rodicak ti ostane.

zmrzlinka2021
3. apr 2023

Veď rozbehnúť biznis môžeš aj na materskej..veľká škoda že keď manžel bol na materskej, šla si na úrad práce. Mala si už začať podnikať

gumkac19
4. apr 2023

Možno by sa dalo dobrovoľne nemocensky poistiť 🤷 skúste napísať do sociálnej poisťovne

iv007
4. apr 2023

@gumkac19 ked je tehotna to uz nestiha splnit podmienku..

lucia147852
4. apr 2023

Už nič... Dostaneš nižší rodicak.