Ahojte. Po materskej a rodičovskej dovolenke som si vyčerpala podporu kedy bol manžel na materskej, vratila som sa na tri mesiace na rodičovsku a nasledne som sa prišla zaregistrovať na upsvar, aspon na tri mesiace aby som si mohla urobiť cez uraz kurz a rozbehnuť niečo svoje. Som na urade dva mesiace a dnes som zistila že som tehotna. Prosim, ake su moje možnosti aby som mala matersku. Vždy som pracovala ale chcela som rozbehnuť svoj biznis a toto prišlo nečakane. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem pekne♥️
Tu uz nenavymyslas nic.Dostanes rovno RP, co tiez nie je uplne malo, kocikovne, danovy bonus na muza a uskromnite sa.Hadam mas aj nejake uspory ked si isla rozbiehat biznis.
No co sa tyka materskej, tak ziadne. Co sa tyka toho biznisu, vsak mozes rozbehnut, ak to casovo zvladnes, rodicak ti ostane.
Veď rozbehnúť biznis môžeš aj na materskej..veľká škoda že keď manžel bol na materskej, šla si na úrad práce. Mala si už začať podnikať
Možno by sa dalo dobrovoľne nemocensky poistiť 🤷 skúste napísať do sociálnej poisťovne
Už nič... Dostaneš nižší rodicak.
ja myslím, že žiadne, keďže podporu si si vyčerpala zrejme nedávno