Zaplatila vám Kooperatíva sumu z poistky akú určil doktor?

petra372016
7. mar 2022

Ahojte. Pred necelým rokom mala mamina autonehodu. Sedela z známym v aute. Ten nedával pozor a nabúral do stĺpu. Mamina po nehode bola 2 mesiace v nemocnici. Mala naozaj vážny stav. Chválabohu sa mi s toho dostala. No bohužiaľ má následky. Na tom základe sme začali žiadať odškodnenie. Dozvedeli sme sa, že má nárok na odškodnenie aj od kooperativi nakoľko šofér mal v nej poistku na auto. No mamku prepustili v 9 mesiaci minulého roka a do teraz ešte stále to nie je ukončené. Stále keď aj tam zavolá dostane odpoveď že to nie je dokončené. Aby ste si nemysleli že mi ide o peniaze. To je kašlem na ne. Ale ide nám o to že si ich mamka zaslúži za to všetko čo si prežila kôli pánovi ktorý nevie dávať pozor. No ale k veci. Chcem sa opýtať či tu niekto nemá/nemal takú situáciu? Či sumu ktorú vám doktor určil naozaj celú Kooperativa zaplatila? A ako dlho to trvalo?

diamond007
7. mar 2022

@petra372016 to sa môže stať každému... Tento prístup má teda zaráža. Ak si človek nie je istý, ku komu sada do auta, nemá tam sadat ale ísť na bus/vlak. Hold, každému sa to môže stať a pán má dosť svedomia sám ak nejaké ma

petra372016
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz