Ahojte, tak ja neviem. Meno pre našu malú máme vybrané ale v podla kalendára je to Karina a to sa mi vôbec nepáči 😒 . Uvedú nám do rodného listu, na matriku a neskôr napr. aj do občianskeho preukazu meno Karin bez tej škaredej koncovky? Nebude s tým problém?
ahoj, ja mam 12 ročnu slečnu a dala som jej meno Karin..nebol s tým vobec problém ani na matrike.. 🙂
samozrejme ze mozes dat meno Karin. nemusis dat len mena ktore su v kalendari.
A karin je v kalendari
teda ma meniny v kalendari sa uvadza iba zopar mien
http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
No ako ste ma potešili, Ďakujem 🙂 Pre istotu zbehneme na matriku to overiť. Nechápem ako môžu tak písať tie mená - že Karina, Miriama, Dagmara ☹ Ved k tým menám tá koncovka vôbec nejde...
@weroncek kludne sed doma na zadku naozaj nikam nemusis chodit. Je to regulerne meno pouzitelne na slovensku. v porodnici nahlasis meno karin a tym to pre teba hasne. a ked uz naozaj potrebujes istotu staci tam zavolat. aj ked v pripade tohto mena je to zbytocne. karin je tu niekolko desatroci.
Ahoj ja som mala spolužiačku Karin a v pohode jej napísali do rodného listu...
dnes uz so zapisanim urcite nebude problem, toto meno sa vyskytuje skoro bezne. horsie to bolo pred 25r., ked isli prihlasovat mna 🙂
Ak budem mať dievčatko, bude sa volať Karin 🙂 Toto meno bez problémov zapíšu na matrike. Verzia Karina sa mi nepáči.
@weroncek Karin v kalendári je, len musíš pozerať rozšírený 🙂
www.calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
moja kamoška má meno Karla a v pohode.. a to bolo už tiež pred pár rokmi 🙂
Ja som zas Karin a s nicim ziadny problem nemam.Ja nie ale ci rodicia mali neviem.No volaju ma Karin a mamka ma v zivote nezavolala Karin_.Otras meno.No nastastie sa tak nevolam.
No my máme s tým problém nechcú nám zapísať meno Karin iba Karina
Kde sa môžem obrátiť aby bola zapísaná Karin nie Karina
Ahoj, podla mna moze, ale najistejsie budes mat zastavit sa na matrike, mali by tam mat knihu s menami, ktore su na SK povolene. Moja je napr. Nela a to oficialne ani v kalendari nie je🙂