Ahojte, nevedela som nic najst na meno EVELIN. Poznate nejaku alebo zapisu mi toto meno na matrike? Nechcem Evelinu lebo k prizvisku sa viac hodi Evelin. Dakujem za radu.
Ak je meno v kalendari, tak ti ho podla mna zapisu... Ja som ho nasla na nete v americkom, norskom a greckom kalendari.... Opytaj sa a uvidis co ti povedia....
je to oficialne meno, ale nasla som len Evelina v nejakom zozname ktore zapisu do matriky a nie Evelin. Ale je mozene, ze nemam aktualny zoznam.
@dominika1404 Evelin je normalne meno, v nemecku sa pouziva hodne. ja si myslim ze to by nemal byt problem, ale monzo sa mozes zajst spytat na matriku, kde budete davat zapisovat, nech sa k tomu vopred vyjadria, ci potrebujes nejak dokladovat.
ja som napr. davala dievcatam mena s C namiesto K, a nebol ziaden problem. neriesili
@dominika1404
oficiálne meno je Evelina..
ak chceš kratšie tak je s Y Evelyn..ale pozerám že dnes sa už môže s akýmkolvek I Y 😀
Dakujem pekne za info. Skúsim sa tam isť opytat pripadne zavolať ak nestihnem otváracie hodiny. Náhodou som na to meno natrafila a nejako mi prirástlo k srdcu. Do teraz som vôbec nevedela, ako sa bude mala volať.
Tak meno Evelin mi zapisu bez problemov. Tak uvidime, ako sa nakoniec rozhodneme 🙂
Zápisu je to typické aj maďarské meno tu v KS je ich veľa 🙂
Super...len sa rozhodnut. Je to tazsie ako som si myslela.
@dominika1404 moja kukni sem co vsetko sa pozapisovalo 😀 Evelin je krasne dievcenske meno.
http://nitra.dnes24.sk/v-roku-2016-sa-narodili-...
dakujem za super claonk 🙂
Ja mam kamaratku z Brazilie a vola ss Evelin 😊
Evelyn 😊 oprava
to je meno nie náhodou prezívka?