Zápisnica o určení otcovstva

bonena
29. dec 2014

Chcela by som sa Vás opýtať že Zápisnicu o určení otcovstva k nenarodenému dieťaťu so súhlasným vyjadrením oboch rodičov, ktorú si mám zobrať do porodnice so sebou mi dá môj lekár ale si ju mám niekde zohnať ja, bliži sa mi termin a dávam dokopy veci ktoré potrebujem . Dakujem Vám 🙂

tajka1986
29. dec 2014

@bonena to musis ist na mestsky urad prislus.mesta aj s otcom dietata,lekar ti take urcite neda 😉

evittam
29. dec 2014

@bonena Ahoj,obaja si vezmite rodne listy a obcianske a chodte na matriku,tam to vybavite.

tajka1986
29. dec 2014

@bonena a premysli si aj mena ake date,nam to zapisala uz vtedy do zapisnice zavazne ako sa bude volat

bonena
autor
29. dec 2014

Dakujem, pekne a daju nam to na pockanie ci to trva nejaku dobu?

bonena
autor
29. dec 2014

pretoze na internete som sa docitala ze tento formular by mal vystavit uz lekar v poradni preto sa pytam

evittam
29. dec 2014

@bonena Daju vam to hned

evittam
29. dec 2014

@bonena Inak peknu blbost si sa docitala,lekar s tym nema nic spolocne😉. A inak môzes to vybavit aj po narodeni dietata,len sa tych par dni bude volat po tebe.

bonena
autor
29. dec 2014

ved preto sa pytam radsej tu lebo sa mi to nejako nezdalo a nasla som to na viacerych strankach na nete tak uz teraz som mudrejsia.

bonena
autor
29. dec 2014

A este nieco🙂 vsak toto nepotrebuju vydate zeny pretoze kamaratka si to chce ist vybavit a uz sa zobrali takze jej staci iba kopia sobasneho listu. vsak

jamabe
29. dec 2014

@bonena Presne tak. Je to len pre nevydaté...
@bonena Na matrike vybavíš za pár minút.