Ahojte, keďže som sprostá a menila som banku, zabudla som si nastaviť trvalý príkaz na druhý účet, kde si posielam peniaze, pretože mi odtiaľ odchádza splátka úveru. Takto som sa omeškala so splátkou o 4 dni, prvýkrát mojou vlastnou blbostou 🤦🏻♀️ chcela by som sa vás opýtať ako funguje ten úverový register a ako tam vyzerá, že ma človek záznam? Ďakujem.
Pre 4 dni žiadny zápis mat nebudeš.. To tam sú iný adepti..
Exekúcie, upomienky a podobne. Buď v chille 🙂
Mohla si urobit presne to iste ako ja? 🤣 skutocne som si v prvej sekunde myslela ze mi asi hrabe a ze som to zalozila ja a nepamatam si to 🤣 Mne pani v banke povedala ze za 2-3 dni meskajucu splatku nic do uveroveho registra nejde, takze myslim ze mozes byt kludna aj ty
@vanilkovazmrzka v uverovom registri vidno pocet omeskanych splatok....nemusi sa ale nato prihliadat ak klient ma ostatne veci v poriadku
@niqua posuvam informaciu ktoru mi povedala pracovnicka v banke v presne rovnakej situacii
Záleží, kedy banka reportuje údaje do registra. Možno tie 4 dni nevyreportovali, možno si bola v omeškaní práve v deň, kedy posiela banka údaje. A tiež záleží, ako má banka nastavené parametre - obvykle omeškanie do 15 dni, najmä ak ide o ojedinelý prípad.
@vanilkovazmrzka ano ano aj ja som uverovy analytik
Par eur stoji vypis z registra mozes si ho kludne pozriet a uvidis sama.
to asi pre 4 dni nič nebudu robiť si myslím.Už mesiac to je ine 4 dni omeškanie si myslím že nie je do úveroveho registra.