Ahojte chcem sa opýtať chodím do autoskoly stým ze uz som absolvovala 18 hod teórie ale teraz sa mi stalo ze mi nechce umožniť zamestnávateľ voľné dni vtedy keď mam teóriu aj keď by sa kľudne tak dal spraviť rozpis len záleží od človeka ci vie ľuďom aspoň trosku vyhovieť ale v tomto prípade nie hladí len na seba.. myslíte že by sa mi dala dat individualna vyucba? Už som s toho na nervy :( a nechcem prísť o to aby ma kvôli takej zákernej osobe nepustili na skúšky :(
@nafka0483 dakujem skusim sa opýtať ešte v autoskole dokonca som teraz kukala tak mi už iba chyba 12 hod ako nepoviem nič kebyže robím od pondelka do nedele ale každý týždeň robíme inac
Ale to je uplne jedno, ty zamestnavatela vobec neries, pretoze s tym vobec nic nema. Keby kazdy zamestnanec chcel aby mu vyhoveli v planovani smien, lebo jeden ma autoskolu, dalsi kurz varenia, dalsi ma kozmeticky kurz, dalsi ma masersky kurz, dalsi ma anglictinu... no ako kazdemu vyhovies? Mimopracovne aktivity a vzdelavanie si ma kazdy zariadit vo svojom volnom case.
Takze ries s autoskolou, nemal by byt problem prist na hodiny v inom case, alebo sa dohodnut individualne.
mňa tak zamestnávateľ nepustil na záverečnú skúšku v jazykovej škole........20 minut pred koncom pracovnej doby mi nariadil zbytočný nadčas vo forme triedenia papierov, čo sa dalo spraviť kedykolvek inokedy....skúška a tým pádom celé štúdium mi prepadlo len preto, že si šéfka potrebovala dokázať svoju
moc........
ja ked som chodila, tak v autoskole moc nevadilo ked som raz vynechala alebo prisla neskor....
@hviera81 hej ani mojej autoskole nevadi keď jednu hodinu vymeskam uz sa mi to stalo .. ale nie ze cely mesiac ma tam nepusti lebo vten deň ma dala robit cely mesiac ako naschvál a kolegyňa ma cely mesiac vtedy voľno v ten den kľudne mi mohla to s nou vymenit ale dakto chce prieky robit
A co ak ma kolegyna nieco vtedy? Ci ty si myslis, ze z celeho timu mas nejake mimopracovne aktivity len ty jedna jedina?
aha, to dlhodobo. tak sa skus dohodnut s autoskolou, posunutie kurzu, vymena hodin...
Zamestnavatel nie je povinny upravovat ti pracovny cas kvoli autoskole - jedine vtedy, ked by ti zamestnavatel nariadil, ze si mas urobit vodicak, ze by to vyzadoval pre pracu. Inak si mas take veci zariadit vo svojom volnom case.
A ano, plno autoskol ponuka individualne hodiny - staci sa na to opytat resp. o to poziadat. Niekde robia blokovu vyuku, ze prides napr. v sobotu na 3-4 hodiny a preberies naraz vela alebo rovno celu teoriu.