Zákaz vychádzania a kontroly pri cestovaní vlakom, resp. autobusom

5. jan 2021

Zdravim, zastavujú policajti podľa vás vlaky a autobusy aby zistili kam ľudia cestujú? Máte niekto takú skúsenosť?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
5. jan 2021

nie u nas isto nie

zuzanka.zuzu
5. jan 2021

určite nezastavia, napríklad taký vlak žsr by v tom prípade nedorazil už vôbec 😂 počas prvej vlny ale chodili policajti po vlaku a pýtali sa na dôvod cestovania. no vlaky boli ozaj poloprázdne, možno ešte menej....

dusankomoj
5. jan 2021

NR kontrolujú. Prišiel dodavateľ k mužovy a hovoril.

sidon
5. jan 2021

zachaz vychadzania ma vynimky. Mozete ist aj v ramci okresu do prace, k lekarovi, do servisu, do banky, poistovne, na postu, vydajnu e-shopu, do prirody... https://korona.gov.sk/zakaz-vychadzania/

eri444
5. jan 2021

Vlaky a autobusy pochybujem, že budú kontrolovať. Skôr len autá a ako napísala sidon, tak zákaz vychádzania má aj výnimky.

cacianka
5. jan 2021

@zuzanka.zuzu nemusia vlak zastaviť, staci ked prejde hliadka po vlaku, aj za jazdy, medzi zastavkami, alebo pri nástupe/vystupe

autumm
5. jan 2021

Môjho rodinného príslušníka skontrolovali aj na ulici v obci 😀

doda26
5. jan 2021

moju maminu v Topolcanoch kontrolovali policajti na autobusovej zastavke ze kam cestuje...povedala ze do prace, a isli prec 😃 asi sa chceli porozpravat 😃

miskakyska
5. jan 2021

synova telocvikárka dostala pokutu 100e pri zastavení autá kde boli tri kusy a nemala rúško

petamada
5. jan 2021

V bb ze dnes v mhd kontrolovali, kam idu a preco.

zuzanka.zuzu
5. jan 2021

@cacianka ???? ty si si prečítala aj druhú vetu v mojom príspevku? 😂 však píšem, že chodili po vlaku.......

nenne27
5. jan 2021

Namatkovo kontroluju tych, co vychadzaju z Nitry