Zákaz vjazdu - pokuta

29. apr 2023

Ahojte. Chcela by som sa opýtať. Dnes som vošla do zákazu vjazdu lebo má tam hádzala navigácia a nevšimla som si to včas (moja chyba) za značkou som hneď zastavila). Otočila som sa a išla som oproti na parkovisko kde som chvíľu stala. Z boku stali policajti ale neprišli za mnou. Neskôr odišli a ja som odišla potom hneď. Môže my dôjsť poštou aj takáto pokuta ? A ak áno aky je to priestupok

Ďakujem veľmi pekne. Nevyznám sa v tomto čo chodí poštou a čo nie

polovnicka92
29. apr 2023

Ahoj, ja si myslím, ze keby chceli idu za Tebou hned 🙂 u nas menili ulice a vbehli sme tiež do 1smerky,riesili to dohovorom 🙂

weronika171717
29. apr 2023

Presne, ja si tiež myslím, ze by išli hneď za tebou. Podľa mňa ti určiť enic nepríde. 😉

tomcimka
29. apr 2023

Ak by policajti chceli, tak by dali okamžite. Domov určite nepríde.
Ja som tiež tak vošla do zákazu,ale hneď pred tabuľou som sa otočila a chcela odísť. Zrazu za mnou majáky. Policajt veľmi nepríjemný. Vysvetľujem mu,že som pred tabuľou, nie už za. A on: ale ste na ulici,kde je jednosmerka. Ja svoje, že tabuľa nie je na začiatku ulice, čo som si nevšimla,ale ďalej. No on stále svoje: okrem toho,že mi dal pokutu 50€🤦‍♀️, kázal sa mi otočiť a prejsť celou ulicou🤦‍♀️ a popritom stačilo ísť iba pol metra dopredu na iné parkovisko.

weronika171717
29. apr 2023

@tomcimka to si natrafila na poriadneho magora. 🥴

autor
29. apr 2023

@weronika171717 ved to mi pride take ze by prišli za mnou hned. Pozerali sa pravdepodobne do mobilu. Len sa obavám ze by mali kameru a tam by to bolo vidno.

autor
29. apr 2023

Tam kde bol zákaz tam boli ako keby dva pruhy. Ten do ktoreho som vošla ja tam bolo akurat vyšrafovane a tam som sa vlastne aj otočila

autor
29. apr 2023

A este ked nad tym rozmyslam kedze som vošla do zákazu aj ked len na vyšrafované “tak som mohla ohroziť premávku” tak by hned isli zamnou aby sa nic nestalo predsa ci nie ?

lilope
29. apr 2023

Ak mali kameru, môžu to riešiť ako objektívnu zodpovednosť a pokutu domov poslať. Ale, je to malá pravdepodobnosť keďže prístrojov je málo a používajú sa primárne na meranie rýchlosti, takže na 99% nepríde. Zrejme tam len museli chvíľu stáť alebo oddychovali. 😃

janetinka27
29. apr 2023

Vosli sme do jednosmerky, menilo sa znacenie a tabula bola este aj pootocena.pokuta prisla postou, bola tam kamera (asi sa im to tam vyplati)

deti95060810
29. apr 2023

maminka kľud... ja som pred asi dvoma rokmi vbehla do jednosmerky, išla som celú ulicu a ako bonus popri polícajnej stanici pred ktorou stáli 4 policajti...
2 noci som nespala.... doteraz NIČ.

weronika171717
30. apr 2023

Určite by išli hneď za tebou. Neboj. Podľa mňa ti naozaj nič nepríde. 😉

erikavesela
30. apr 2023

@tomcimka ta to u policajta prekvapilo?...mna by skor prekvapilo, keby sa s nim dalo dohodnut...samozrejme, aj ludsky policajti existuju...ale je ich ako safranu...

erikavesela
30. apr 2023

Uz by ti pokutu dali...podla mna ti nepride nic

tomcimka
30. apr 2023

@erikavesela mňa to neprekvapilo, ale pohoršilo.

janetinka27
30. apr 2023

Teda opravujem, neprisla pokuta postou, ale prislo postou predvolanie na ODI

dodkom
30. apr 2023

Akú navigáciu si použila a kde presne bola tá jednosmerka a z ktorej strany je jednosmerka? Aby sa to opravilo pre ostatných.

autor
30. apr 2023

@dodkom waze som mala zapnutý. No ked som stala na parkovisku a odtial som to zapla na novo uz mi to neukazovalo tade. Neviem co sa tam vtedy stalo. Bolo to v Trnave