Zákaz priblíženia a kontaktovania bez dôkazu

30. dec 2020

Ahojte, skúšam či mi náhodou niekto nebude vedieť poradiť. Dlhodobo ma obťažuje jeden chlap. Riešila to polícia. Dnes mi prišlo uznesenie, o tom, že mu to nebolo preukázané alebo teda lepšie povedané ,nie je možné dokázať ,že skutky pácha osoba, na ktorú som podala trestné oznámenie . Momentálne je chalanisko zavretý niekde na psychiatrii takže mám pokoj lenže odtiaľ raz výjde a mám obavu, že v konaní bude pokračovať. Chcela by som si dať na súd žiadosť na zákaz priblíženia a kontaktovania touto osobou. Len si nie som úplne istá, či to ma význam a súd to schváli nakoľko nebolo políciou preukázané, že ma obťažuje naozaj dotyčný. Je možné, žiadať tento zákaz aj napriek tomu , že nemám proti dotyčnému žiadny priamy dôkaz a teda neviem nijak dokázať, že ma obťažuje práve on? Predsa len tie zákazy sa asi nevydávajú len tak hala bala .

draik
30. dec 2020

Nie

autor
30. dec 2020

@draik a mám nejakú inú možnosť ako sa pred jeho konaním ubrániť? Alebo mi ostava len vypariť sa z povrchu zemského nech ma nenájde?😏

gubiko
30. dec 2020

tiež si myslím, že nie, žiaľ :( no dávaj dokopy dôkazy, tretie osoby, čo iné ti môžem povedať. však to už zrejme aj vieš.

gubiko
30. dec 2020

ale over si to na nejakom policajnom oddelení, zavolaj si a informuj sa. povedia ti asi kompetentnejšie ako my tu. no odradiť sa nenechaj a pracuj na tom. vzdialene viem o prípade, kedy dievča dávalo dokopy internetovú, smskovú komunikáciu, informovala rodičov, školu, pedagógov a podarilo sa, dostal zákaz priblíženia na, už si presne nepamätám koľko, metrov. no nebolo to ľahké :/

draik
30. dec 2020

Chce to dôkazy

hindakus
30. dec 2020

@draik chce to nakopat prdel niekym z rodiny, nejlepsie ak má 3 190cm bratov

malinoismum
30. dec 2020

@hindakus A potom bude polícia riešiť ublíženie na zdraví... to už len bude lepšie 🙈👍🏼 Ešte bude debilovi lepšie lebo vyjde z toho ako poľutovaniahodný... aaach

hindakus
30. dec 2020

@malinoismum ak budú mať alibi tak nie 😉

malinoismum
30. dec 2020

@hindakus som v PZ... radšej sa nevyjadrujem 🙂

hindakus
30. dec 2020

@malinoismum ja som zase mala manžela v PZ a je vela skutočných pribehov, kedy sa dalo jednanie toho, kdo bol moralne v práve, pochopit. Samozrejme nemyslím nevšimnúť si vraždu.

moonlight1210
30. dec 2020

@malinoismum druha strana mince je, ze ked z toho raz vyjde s ublizenim na zdravi ona, moze jej uz byt jedno, ze ju aj polutuju. Alebo jej konecne uveria.

Tak ak si v pz, co odporucas?

malinoismum
30. dec 2020

@hindakus áno, tiež som “veľa veci nevidela”🙂
@moonlight1210 zbierať dôkazy a svedkov.

autor
30. dec 2020

@draik
@malinoismum dôkazy mám, všetky konverzácie jeho forografie ale žiaľ, nie je možné mu to dokázať, keďže toto sa dialo hlavne cez internet, a tam mu nikto nedokáže, že za hociktorým z tých profilov sedel on.

malinoismum
30. dec 2020

Niesu asi dostatočne tie dôkazy. Prečo si ho nezablokujes? Či vytvára opakovane profily?

autor
30. dec 2020

@malinoismum to sú stovky profilov žiaľ, a keď sa zruším zo sociálnych sietí tak kontaktujte moje okolie za účelom nadviazanie kontaktu somnou. Tam je toho hrozne veľa. Len sme stroskotali na tom,že nebolo možné zistiť ip adresy .

klip0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klip0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gubiko
31. dec 2020

rob si printscreeny, spisuj si, ktorých ľudí kontaktoval, aby sa dostal k tebe. dávaj dokopy úplne všetko. ako to, že tie IP adresy nebolo možné zistiť?
bohužiaľ to dievča, o ktorom som vyššie písala, u nej to bola záležitosť niekoľkých rokov.

autor
31. dec 2020

@gubiko všetko mám, úplne všetko, len žiaľ tie adresy. Operátor dal vyjadrenie, že niektoré záznamy už neuchovava a k niektorým sa nedá priradiť konkrétny používateľ. Toto je už tiež viac ako dva roky. Teraz je našťastie na psychiatrii ale odtiaľ vyjde a neverím, že sa to znovu nezačne.

gubiko
31. dec 2020

chápem. je možné, že teraz nemôžeš viac urobiť. robíš všetko preto, aby sa to nezopakovalo. teraz máš napätie a strach z toho, že sa to zopakuje. je možné, že to teraz nemá iné riešenie, len vydržať, prípadne hľadať spôsoby, ako si uľaviť, na chvíľu na to nemyslieť.
s jeho rodinou nie si v kontakte? že by ťa mohli informovať? aj keď, niekedy ani tá rodina nebýva v poriadku..