Ahojte babi mam problem 25.1 som mala ist na urad prace podpisat sa ..no ja som samozrejme zabudla 😒 bude mi stacit doklad od lekara ze som bola chora takze pottebujem PN na dva dni a myslite ze mi to aj da lekarka ??? ja som uplne zufala lebo chodim na kurz a to cez urad a ked by ma vyradili tak nemozem chodit aj tam prosim poradte mi niekto dakujem
Ak mas ochotnu doktorku, tak ju popros, povedz to s tym kurzom
ja som tiez minule zabudla a povedala mi, ze na seba mozem len marodku alebo na jeden den doprovod s dietatom - paragraf na cely den. takze som doniesla od detskej lekarky.
Toto sa už aj mne stalo tiež mi to vypadlo z hlavy ...dr by mi papier nedala to som vedela ...hned na druhý deň ma vyradili z evidencie ...ale to neznamená že aj teba vyradia ..záleží aku mas doktorku ak ochotnu a dá ti papier tak by ta nemali vyradit
Myslim, ze to dost zalezi od osoby, ku ktorej chodis a ako pravidelne a bez problemov si chodila doteraz. Tiez si mozno mala hned dnes tam bezat a ozaj uprimne povedat, ze si zabudla, mrzi ta to atd. Oni nemaju take prisne pravidla, ze hned šup, von! Tiez su to len ludia a ak vidia, ze si snaziva a fakt si len zabudla, maximalne ta upozornia, aby sa to neopakovalo. Urcite by som to vsak neodkladala a nabehla tam cim skor.
hned zajtra rano tam uz aj bezim ja som si na to spomenula az dnes vecer 😒 no skusim tu lekarku ak mi ona nepomoze tak skusim synovho lekara lenze to bolo v pondelok a utorok co poviem preco som nedosla no na urade mam dost prisnu pani tak dufam ze zajtra bude mat fajn den 🙂
Ja ked som bola na urade tiez som zabudla sla som tam a povedala som ze som zabudla tak mi povedala ze to sa stava ale ze nabuduce nech davam pozor. Chod tam bude to ok
@rebelka3333 , mne sa stalo dnes to isté... Ešte včera som na to myslela ráno, že mám ďalší deň úrad a dnes som na to zabudla :( Až teraz som si spomenula ako som zbadala tuto diskusiu :o
Bez PN-ky by som to neriskovala. A úplne ideálne by bolo, keby si ju mala so začiatkom od 24. (dá sa to 3 dni dozadu). Vraj okamžite vyraďujú z evidencie.
tak zajtra idem nato babi drzte palce nech ma nevyradia lebo na tom kurze mi vazne zalezi ach ale taka som na seba nahnevana ze som nezodpovedna .... to som cela ja 😒
kvieta- 24 bola nedela .... jedine ak poviem ze som bola 25.1 u lekarki ze mi bolo zle ze ma prehanalo tak som utekala domov hadam mi to vyjde
@rebelka3333 a nebyla náhodou ted ta stávka učitelů, slyšela jsem že na detský může dát razítko, dnes jsem byla u detský a jedné mamině ho tam doktorka bez problémů dávala
u nas by ta tiez hned vyradili. prosto bez lutosti... ries najprv papier a potom, ak lekar neda, tak sa ospravedln..
@rebelka3333 Syn mal ties ist ale nebol doma tak som tam bola ja po 3 dnoch povedala som pravdu a nic s toho nebolo este zalezi na akeho cloveka natrfis drzim palce
rebelka, napis ako si dnes dopadla 🙂
tak ja som tam hneď ráno volala, povedala som pravdu, že som na to zabudla, ospravedlnila som sa a teta mi na druhom konci povedala úplne "mám na háku" štýlom, že však čo neprídem dnes... Tak som išla a bez akejkoľvek poznámky k tomu, ma vybavila a dala ďalší termín.
Tak baby dopadla som dobre ešte že chodím na ten kurz inak by ma hneď vyradila ale sa nádomnou zľutovala a riadne mi naložila tak už hadam nezabudnem
A keď normálne povieš, že si zabudla, však sa ospravedlň. No šak to je pravda, nemusia Ti to uznať. Však Ty si poznáš doktorku či je ochotná, ak jej vysvetlíš situáciu.