Za koľko zvyknú ponúkať prenájom izby na noc?

kika1905
29. jan 2020

Ahojte . Je tu niekto ,kto tu podnika z prenajmu priestorov za ubytovanie u sukromnej osoby .Mam priestory a chcem sa informovat kolko sa berie za taku izbu na jednu noc . Ci sa mi to oplati . Priblizne ta izba ma od 15 do 20 m2 . Nenachadzame sa v rekreacnych ani turis.miestach . Mala by som k dispozicii asi 8 izieb a dole na prizemi mam bazen .saunu . Dakujem za seriozne odpovede

mogaa
30. jan 2020

@kika1905 my chodievame bývať na súkromí keď ideme ako samoplatci do kúpelov - cena je od 10-20eur /za noc, len čisto ubytovanie za 1osobu..v tom je samozrejme toaleta a prístup do kuchynky, prípadne je to s kuchynkou..ak je k dispozícii aj bazén a sauna tak v pohode cena 20eur.max.do 25....ale záleží aj od zariadenia a aj od toho či to má byť len nárazový prenájom alebo dlhodobý....ak je to len také jednoduché zariadenie že bez TV , len postel na prespatie tak cca10-15eur/osoba/noc...ono naozaj záleží koho tam chcete ubytovať - ak dlhodobo napr.nejakí robotníci tak cena bude nižšia ako ak si ubytko berie niekto na pár dní lebo využíva služby v okolí

kika1905
autor
30. jan 2020

@mogaa dakujem ti velmi pekne ,pomohlo mi to
chcem mat v každej izbe postel ,skrinu ,nočný stolik , tv ......kuchynku nemám ☹
stravu som myslela ,že budem objednavat
no dufam ,že to pojde ...ešte raz dakujem

mogaa
30. jan 2020

@kika1905 tak lacnejší obed aj so stravou sa dá zohnať v cene cca 40eur/os./noc aj s celodennou stravou+3procedúry...

mogaa
30. jan 2020

@kika1905 lacnejší hotel aj so stravou -nie obed