Ahojte. Za koľko ste vybavili papierovačky potrebné k stavebnému povoleniu?
Robí nám to všetko firma, len teda keď čítam, že niekomu to trvalo 10mes 🫣
stavať sme začali v 2016. Všetky papierovačky dohromady cca 8-9 mesiacov.
Rok a pól 😅
My do 2m
My tiez 10 mesiacov. Vela stastia
@paty277 pomooooc 😂😂
Panko, ktorý nám to mal vybaviť začal v auguste, v decembri to nejak nedotiahol, tak som musela sama. Vydané bolo 10.1.2023 🤦♀️😀takze si dobre preverte, kto vám to vybavuje, nestačia ani dve nezávisle odporúčania 😂
Papiere sme pozbierali do cca mesiaca, mozno aj skor a na urade do 30 dni
Veľmi záleží, v akom stave máš pozemok, či máš už hotový projekt, čo všetko potrebuješ obehať.
Poznám takých, čo sa im podarilo do 3-4 mesiacov, ale aj takých, čo to riešili 1,5-2 roky, áno, len papiere.
@vkatush projekt nám robí firma ktorá všetko naokolo vybavuje
@bellaa3007 stavebné mi vybavoval pán, čo mi robil stavebný dozor. Trvalo to 2,5 mesiaca a stálo ma to 750€
2 roky, aj firmu sme na to mali vybavenú ktorá nám s tým pomáhala
@ jaska25 to vás stalo ale poriadne veľa. My sme mali všetky vyjadrenia do dvoch týždňov a kataster tuším tri. Jediný poplatok, čo sme platili, bolo vyjadrenie z Telekomu, nebolo to ani 20 eur. Cez internet prišlo do minúty. Ostatné vyjadrenia zadarmo a kolok na stavebné povolenia 50 eur. Ale všetky siete na pozemku. Bolo to minulý rok. Napísať žiadosť o vyjadrenie je to najmenej.
Je to uz par rokov, ale tusim nam to vtedy trvalo tiez cez pol roka. Vybavovali sme si vsetko sami.