Dobrý deň,chcem sa spýtať za koľko dní Vám prišiel pas pre dieťa v tej 30 dnovej lehote?Dakujem.
ahoj za 2 tyždne aj pár dni ale tam boli aj veľkonočne sviatky.
2,5 týždňa
dnes je to presne mesiac a stále nič..... 😠 😠 😠
nam tusim do tyzdna - byvame v Ruzinove, BA. ale prave pred chvilou mi pisala kamoska, ze nemozu s nami na vylet do CR, lebo synovi este neposlali pas. trva im to vyse 3t, byvaju okr. Skalica..
2 týždne
počítaj s lehotou min. 3 týždne. blíži sa letná dovolenková sezóna, je veľa žiadostí.
O 5 dni došla SMS ze je hotový tak som sa tešila ze som dostala lakomecky kŕč a neplatila ten zrýchleny do 3 dni 🙂
Ahoj,pišeš mi z duše ,nam povedali že bude do 2 tyždnov a uz cakam treti a nič...30teho maja mam napisane na papieroch ako predpokladany datum odovzdania poprijpade nasledujuci pracovny den,ak mi do 2heho juna nepipne sms tak tam nabehnem,11teho letime do Izraela a to sa bez pasu pre malu asi tažko bude dať!
predminuly rok som ho davala robit v marci a mali sme ho asi za 10 dni...teraz sme ho davali robit niekedy okolo 6. maja a zatial nic... teraz toho maju vela a tak to zial dlhsie trva (zrovna ked to viacerym hori kedze sezona zacina - chcela som sa aj ja rozkyvat skor, ale nepodarilo sa 😀)
do tyzdna sme mali pas doma my...
4t pred tyzdom. Muzovi cez zimu do tyzdna,zalezi od ziadosti
Nám asi po 1,5 týždni🙂
my sme dali malej robit pas takto pred rokom a trvalo to 3,5 tyzdna...
Ja už čakám viac ako 3 týždne a stále nič....
2 týždne
ked som podavala v marci tak za 4 dni. ked v maji tak 2,5 tyzdna. minuly rok. teraz som podala v stredu tak som zvedava kedy bude
fúha,my sme to boli tuším pred 3 týždňami a ešte nič..tak som zvedavá..asi to bude ten mesiac
ja cakam uz 27 dni a stale nic 😒
ahojte, ja som davala robit v Malackach, dnes je presne 2 tyzdne a stale nic...tak hadam to do konca augusta stihnu
V Kosiciach minuly rok cca 2 tyzdne.
Skoro 3 tyzdne ☹
8
za 3 tyzdne, predvcerom sme si ho vyzdvihli
pred dvomi rokmi cca 10 dní, teraz 3 týždne
3 tyzdne
my sme boli 3 týždňami a ešte nám neprišla SMS, že je hotový... už asi majú viacej práce...
my sme dávali robiť pasy pre obidve deti na konci apríla a boli hotové do cca 2 týždňov 😉 teraz sa začína turistická sezóna, tak predpokladám, že to môže dlhšie trvať 😉
Do týzdna.
dali sme robit pred mesiacom, lehotu mali do dnes.......a az vcera prisla SMS, ze je hotovy
Ahoj ano za 30 dni sme mali pasy pre deti hotove. 😉