Ahojte chcem sa opýtať ,čo mate skúsenosť …kedy je najlepšie ísť na podporu z rodičovského ( muž vyberie materskú ) ak to mám takto ? Viem ,že sa to vypočítava z posledných 2 rokov …,podľa jednej knihy by bolo fajn ,ukončiť rodicak ,nastúpiť aspoň na 1-2 dni do práce( vyčerpať dovolenku napríklad aj ) a potom výpoveď a následne prihlásenie na úrade prace a požiadať o podporu …vraj vyjde väčšia ,keďže za tie 2-3-4 dni vyjde vysoký vymeriavací základ …ma s tým niekto skúsenosť prosím ?
@draik viete mi prosím poradiť ? Ja som z toho jeleň …áno čítala ,ale každá máme iný prípad no nie?
Zasnem ako sa dnes spekuluje - ale co uz,je to nova doba
@jana3121966 špekuluje ? Asi keď mám na niečo nárok a je to legálne tak prečo nie? Pri návrate zo zahraničia mi chýbali 2 dni ! 2 !!! A rozdiel za polroka 6000€ ,z akého dôvodu či teraz nemôžem veci overiť?
Staci si precitat milion rovnakych diskusii tu na MK, ako ti radil Draik. Princip najvyssej podpory po RD je vzdy rovnaky.
@veronikaszabova jasne čítala ,len nikde som nenašla či to platí aj pri kombinácii PN/MD/RD …preto sa slušne pýtam a nechápem ľudí ,čo majú potrebu v diskusiách ľudí skôr ponížiť ako pomôcť
@veronikaszabova ale ja nemám PO …chcem prerušiť a nenašla som nikde nič dokonca ani v knižke prípad takýto …
Nikoho som tu neponizila len som napisala svoj nazor to je vsetko a ze mi to pride ako spekulacia natom nic nezmenim nebolo to adresovane autorovi ale vseobecne
Stale plati to iste - aj to by si sa tam docitala. A nikto ta neponizuje. No naco zakladas duplicitnu diskusii, ked relevantne info by si zistila aj v inych (rovnakych) diskusiach. To je vsetko.
Koľko z tých desiatok až stoviek rovnakých tém ste si tu prečítali, aby ste boli v obraze?