Z rodičovskej na podporu

1. aug 2022

Ahojte chcem sa opýtať ,čo mate skúsenosť …kedy je najlepšie ísť na podporu z rodičovského ( muž vyberie materskú ) ak to mám takto ? Viem ,že sa to vypočítava z posledných 2 rokov …,podľa jednej knihy by bolo fajn ,ukončiť rodicak ,nastúpiť aspoň na 1-2 dni do práce( vyčerpať dovolenku napríklad aj ) a potom výpoveď a následne prihlásenie na úrade prace a požiadať o podporu …vraj vyjde väčšia ,keďže za tie 2-3-4 dni vyjde vysoký vymeriavací základ …ma s tým niekto skúsenosť prosím ?

draik
1. aug 2022

Koľko z tých desiatok až stoviek rovnakých tém ste si tu prečítali, aby ste boli v obraze?

autor
1. aug 2022

@draik viete mi prosím poradiť ? Ja som z toho jeleň …áno čítala ,ale každá máme iný prípad no nie?

jana3121966
1. aug 2022

Zasnem ako sa dnes spekuluje - ale co uz,je to nova doba

autor
1. aug 2022

@jana3121966 špekuluje ? Asi keď mám na niečo nárok a je to legálne tak prečo nie? Pri návrate zo zahraničia mi chýbali 2 dni ! 2 !!! A rozdiel za polroka 6000€ ,z akého dôvodu či teraz nemôžem veci overiť?

veronikaszabova
1. aug 2022

Staci si precitat milion rovnakych diskusii tu na MK, ako ti radil Draik. Princip najvyssej podpory po RD je vzdy rovnaky.

autor
1. aug 2022

@veronikaszabova jasne čítala ,len nikde som nenašla či to platí aj pri kombinácii PN/MD/RD …preto sa slušne pýtam a nechápem ľudí ,čo majú potrebu v diskusiách ľudí skôr ponížiť ako pomôcť

autor
1. aug 2022

@veronikaszabova ale ja nemám PO …chcem prerušiť a nenašla som nikde nič dokonca ani v knižke prípad takýto …

jana3121966
1. aug 2022

Nikoho som tu neponizila len som napisala svoj nazor to je vsetko a ze mi to pride ako spekulacia natom nic nezmenim nebolo to adresovane autorovi ale vseobecne

veronikaszabova
1. aug 2022

Stale plati to iste - aj to by si sa tam docitala. A nikto ta neponizuje. No naco zakladas duplicitnu diskusii, ked relevantne info by si zistila aj v inych (rovnakych) diskusiach. To je vsetko.