Prosím Vás,v marci som poberala pandemickú OCR ,to som robila na dohodu. Od Septembra 2020 mám nové zamestnanie a v Januári 2021 som žiadala o pandemickú OCR. Poslala som novu žiadosť s novým zamestnávateĺom a Čestne vyhlásenie na konci Januára. Dnes mi volali zo Socialnej,že OCR sa mi bude vyplácať z predchádzajúceho zamestania na dohodu a nie z nového zamestnania. Je to naozaj tak. Na dohodu som robila 40h. do mesiaca,tak si viete predstavit akú OCR budem mať. Ďakujem za každe info.
Prosím vás chcela by som sa spýtať jednu vec nikdy som nebola na OČR a preto sa chcem spýtať
moja sestra žije so mnou a s neterou v spoločnej domácnosti ale musí chodiť do práce a mala dostala angínu
Môžem ja ísť na OČR aj s mojou neterou
sestry dcérou
@manky82 je to tak....ak si podavala ziadost na ocr v r. 2020 bude sa aj v roku 2021 vyplacat v rovnakej vyske-nebudu robit prepocet noveho denneho vymeru. Je to pandemicka ocr- ziadost podana tebou v marci ja vlastne zaciatok ocr....koniec bude oficialne az po vyhlaseni, ze pandemia skoncila. Novu ziadost ti neakceptuju hoci ide o noveho zamestnavatela-ziadost sa na cele obdobie podava iba raz.