Môžem si ísť po jedlo do druhého okresu?
Myslím to tak že si objednám telefonicky a pôjdem si pre to za odpoveď ďakujem.
mimo okres sa ist nemoze
@wolfsk46 jasne, ze mozes 🙂 ja som si tak bola vcera pre pizzu, nikoho som neohrozila, kedze som sla autom 🙂
@katulastraka tak ja neviem ako to je
Máš sa pohybovať v rámci okresu.
Neviem ako inde ale známych keď išli do TT si po jedlo policajti vyhnali a ešte mali z toho problémy
Ok ma sa pohybovat v ramci okresu, ale uz jak zabije niekoho tym ze si vyzdvihne jedlo cez okienko? Skor podpori aspon podnik nech neskrachuje, uz trosku zapajajte aj sedliacky rozum
Aj v Senici sme videli zasa pred Tescom že tiež nahlásili auto so Skalickou značkou na aute a normálne došli za nimi policajti a vyhnali ich , ešte im znadali či nemajú v Si obchody 🤷
@matqa411211 90% slovákov rozmýšľa len nad tým,ako to odrbať.. Preto sa opatrenia sprísňujú a ešte sa aj viac budú.
@ibrunova ale ved pise ze ide iba po jedlo preboha...
@matqa411211 to je jedno, to v jej okrese nemajú žiadne jedlo, či ako? Skrátka je zákaz a treba ho rešpektovať, neviem, v čom je problém.
@matqa411211 no chcel som si objednať kebab tanier 😀 ale keď chcem aby ho doniesli sem musím nad 20€ a je to asi 13km cca
@ibrunova a ak nema? Alebo su to grcky? Zavrete? Este raz sa pytam, ako ohrozi a koho v aute?
@matqa411211 jeden si ide po jedlo, jeden za frajerkou, ďalší za kamošom a je po zákaze. Buď je zákaz alebo nie je.
@matqa411211 a kebab je naozaj nevyhnutný 😂
@ibrunova Taká, čo odrbe štát na fiktívnej PN, čo najvyššej podpore, na pandemickom rodičáku... je starostlivá mamička a treba jej poradiť, pomôcť a dopriať. Ale ísť si po jedlo do susedného okresu, to je zločin priamo na guľku. 👋👋👋
@ibrunova porovnavas ist za jedlom a frajerkou? Aha, vidim ze tu debata skoncila.. A co ze chce kebab? Ma sa teba pytat na co ma mat chut?
@matqa411211 možno si spravím chuť na niečo iné počas čítania 😀
@matqa411211 pointa je, ze ked bude kazdy uvazovat takto, tak sa to neda ustrazit. to by sa museli policajti kazdeho separatne pytat, kam ide a preco. preto sa spoliehaju na to, ze ludia sami zvazia, co je a co nie je nevyhnutne a co je a co nie je riziko. podla mna napr. toto nie je riziko, ale dalsich x ludi by to mohlo vyuzit ako vyhovorku a tiez povedat, ze si idu vyzdvihnut jedlo, a v skutocnosti by sli na navstevu alebo kam. a toto sa proste neda kontrolovat.
@wolfsk46 objednaj nad 20€ a budes mat aj na zajtra ;)
Kokos tak to uz kto nahlasi auto s inou spzkou, ze tam nema co robit? Preboha v dnesnej dobe ked ludia byvaju v podnajmoch v uplne inych mestach ako maju trvaly, cize maju logicky inu spzku, sa ludia nahlasuju navzajom? Sa mozu hanbit akurat tak. My byvame s manzelom v trencanskom kraji a spzku mame lucensku. To nemozem ist vlastne nikde lebo vsade budem podozriva :D krasne kam sme sa to dostali
@deedol ved ludia si mozu vymysliet ze idu na postu, do doktora, k rodine, tak ci tak takze vyhovarat sa na to je odveci, normalny clovek ostane doma, ale pre nezodpovednych uz si nemoct ani ist po jedlo?
@diusqa761 😂😂😂 toto sa môže stať iba v sedlákove.... ALEBO si si to teraz vymyslela (podľa mňa pravdepodobnejšie 😉 ) pretože v tom prípade by polovica BA musela ísť doprdele na východ 😝
@wolfsk46 obavam sa, ze tu dostanes rady ze uvar si🙈