Ahojte, momentálne som zamestnaná a zmluvu mám do 31. augusta. Od septembra nastupujem na vš, zápis mám 6.9.22, výučba je od 19.09.22. Musím na úrad doniesť nejaké potvrdenie že budem znovu študent? Nie je problém tých 6-7 dní kedy nebudem zamestnaná? Pretože zatial mám len potvrdenie o prijatí na štúdium, potv. o návšteve školy logicky nemám. Ďakujem
teda opravujem, pri zápise 6.9.2022
@salamistka úrad práce, predsa nemožem ostať nezamestnaná a neprihlásená na úrade práce. Je to rozdiel 6 dní a nebrigádujem preto, lebo som strednú školu ukončila minulý rok.
@salamistka ja na zápise to potvrdenie dostanem, len je tam 6 dní (1.-6.9.), ktoré nemám nijako “vykryté”. To sa pýtam kvôli tým všetkým veciam, ktoré by som si inak musela hradiť sama.
@salamistka no to som nevedela, že úrad si tie inf. získa z internetu a že tam zrejme nemusím lietať s potvrdeniami atď🙈
ak dobre viem, tak pri zápise na štúdium toho 19.9. si môžeš vypýtať potvrdenie o návšteve školy...na aký úrad myslíš? lebo úrady si sťahujú potvrdenie o tom, že si študent z internetu, nemáš povinnosť to nikam dokladať...ak sa môžem spýtať, prečo si si zamestnaná a nie ako brigádnička?