Ahojte, prúser, pomýlila som si den návštevy úradu, mala som ísť dnes, bola som v tom, že zajtra. Vyradia ma?
@janaziar987 Nemusia ťa vyradiť. Kontaktuj tú svoju sprostredkovateľku. Každému sa občas stane, že popletie dátum.
@pribinak spätne? ja mám dobrú pani na úrade, jednám s nou korektne, verím, že pochopí, písala som jej teraz mail pre istotu
@janaziar987 tak ja by som vsadila na istotu. Šla ráno za lekárkou, že mi včera bolo zle a nemohla som ísť na úrad. Je to síce klamstvo, ale vyriešilo by to veľa
Pani môže byt dobrá, ale tiež musí dodržiavať pravidla
No vsak uvidis
@pribinak ale mne bolo dnes aj naozaj zle a prevracala som pol dna
@janaziar987 tak chod k doktorke, nemusíš klamať
@janaziar987 Čo si pani z ÚP napísala? Lebo ak si sa dobrovoľne priznala, že si zabudla prísť, asi bude hlúpe nosiť papier od lekára.
@janaziar987 ja by som ich čím skôr kontaktovala, že si na to zabudla a pomýlila si si dátumy. Nemalo by sa nič stať keď im to normálne vysvetlíš, však to sa môže stať každému 🤷🏼♀️
@elenka74 bola u lekára, lebo jej je zle a zabudla ísť na úrad 😉
@elenka74 že mi bolo zle, že sa ospravedlnujem a všetko, čo odomna potrebuje, mám nachystané
@janaziar987 ja som tiez raz poplietla termin, ospravedlnila som sa a dohodla novy termin. Nebol problem.
@janaziar987 ono vieš ona môže byť dobrá, ale nevieš, či nemusí nadriadeného nahlasovať, každý deň kto neprišiel
Ja som bola na urade asi 2 krat aj to do kopy 4 mesiace. Priznam sa raz sa mi stalo,ze som si pomylila den. Pani mi volala,ze ci ma ma cakat😅. Ozaj zlata. Povedala som jej,ze som si zmylila den, ze pridem zajtra. To bol stvrtok nestrankovy den, zavolala som jej a vybavila ma.
@janaziar987 vyradia. Vybav si paragraf u lekárky.