Ahojte, dnes mi volali z úradu práce, či mám záujem o opatrovatelsky kurz. Úprimne, nemám o to záujem a tak som dotyčnej osobe, ktorá mi volala potom písala mail, či je možné spraviť si iný kurz cez úrad práce. Poslala som jej link na kurz, o ktorý mám záujem s tým, že ten opatrovatelsky kurz som neodmietla, len som napísala, že som nad tým premýšľala a potom som sa spýtala na to, či je možné spraviť si iný kurz. Pani ešte neodpísala a tak som teraz trošku v strese, či ma teraz nevyradia, aj keď si myslím, že zatiaľ na to nemajú dôvod, ale tak človek nikdy nevie a ja obzvlášť s týmto skúsenosti nemám. Čo si myslíte vy? Vyradila ma?
Nemajú na to právo. Nie si povinná ísť na kurz! Máš plné právo vybrať si kurz podľa seba.
@adii1 aby ťa vyradili, museli by mať nejaký papier a4 kde ti niečo ponúknu a tam tvoj podpis že odmietaš. Nie na základe nejakého telefonátu alebo mailu.
@adii1 a prečo by ma mali vyradiť? Kto ma môže donútiť ísť na opatrovateľský keď napr nato nemám povahu, psychiku atď. Nikto.
A keby ta poslali na kurz zvárania ako ženu a odmietla by si, lebo napr. chces robit uctovnicku, tak by ta mai vyradit? Keby toto bola pravda, ze vyraduju na zaklade odmietnutej ponuky na kurz, tak by boli prazdne urady prace, lebo by kazdemu ponukli nejaku sprostost a potom ich povyradovali.
Aj mňa vyradili z úradu práce, sú to už roky, odmietla som absolventskú prax, keďže to nič, čo by mi za jej vykonávanie platili, by nepokrylo ani len náklady na dopravu. Tiež mi to prišlo ako veľká nespravodlivosť v tom čase.
Ďakujem vám za odpovede, pomohli ste mi 🙂
@simca06022011 by ste sa čudovala. Za čo Vás môžu vylúčiť (vlastná skúsenosť) bohužiaľ. 😉
@adii1 no mojmu muzovi bolo povedane, ze pokial odmietne kurz je automaticky vyradeny. Musel ist na kurz word, excel, powerpoint a popritom bol absolvent inzinier, ktory pisal diplomovku :D nasledne mal mat kurz ohladom socialnej praci .. to uz odmietol ale uz mal papier s podpisanou zmluvou v rukach.
nie