Vyradenie z úradu a podpora

12. mar 2024

Mesiac som evidovana,rozhodnutie o podpore mi ešte neprišlo.Buduci týždeň nastupujem do práce.Viem,že zmluvu treba priniesť na úrad vopred, ak nie,čo sa stane okrem vyradenia pre nespolupracu?Stopnú mi aj podporu čo by mala prísť?Ide o to,že zmluvu dostanem až v deň nástupu,personalistka je odcestovana a príde v ten deň ako aj ja.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hopsas
12. mar 2024

Ja som zmluvu poslala mejlom až pár dní potom ako som sa zamestnala v novej práci lebo mi dali až v deň nástupu a nebol to problem

melaniiiiia
12. mar 2024

Do týždňa im treba dať vedieť 🙂

nadush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. mar 2024

@melaniiiiia
@nadush
@hopsas mne pani povedala,že treba deň vopred,inak budem vyradená pre nespolupracu a keby náhodou už ma opäť nezaeviduju. Ja teda panikárim zbytočne? Zajtra radšej zavolam

rachel36a
12. mar 2024

To co pises sa tyka dohody pocas evidencie na UP.,ked sa zamestnas tak zmluvu staci poslad mailom alebo zaniest do 8 dni

hopsas
12. mar 2024

Mne povedala pani z úradu že stačí mejlom poslať zmluvu keď ju budem mať v rukách a mne ju dali až v deň nástupu takže čo s tým narobím že ...podľa mňa nie každý ti dá zmluvu vopred musia s tým rátať predsa

mandzula
12. mar 2024

@autor vopred treda hlasit dohodu.

jany149
12. mar 2024

Áno, ako píšu vyššie. Ak sa jedná o dohodu o vykonaní práce alebo o pracovnej činnosti poslať na úrad deň pred nástupom. Zmluvu do 8 dní, môžeš mailom, osobne alebo poslať nejakého rodinného príslušníka napríklad...

nadush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz