Ahojte, riesite niekto vypoved zmluvy s orange po tom ako zrusili ceske tv kanaly? Da sa to povazovat za porusenie zmluvnych podmienok z ich strany a poziadat o vypoved bez zmluvnej pokuty pocas viazanosti? ak ano, do kedy je potrebne to urobit? mate s tym niekto skusenost?
Nedá, lebo ono ak sa za tie roky čo som robila u operátora nič nezmenilo, tie stanice by sme na svk oficiálne ani nemali mať. Už sa to teda asi začalo riešiť.
A ked nam vysielaju madarske, polske a rakuske stanice to nevadi?
Len ceske im vadia.
Nase sa pozeest nedaju a dufaju, zexsa im zdvihne sledovanost.len to by museli vysiela aj volaco normalne.
skús položiť otázku právnikom na MK
je tu skupina právnici na Mk
@lucia147852 prečo by sme ich nemali mať? Kvôli čomu?
Ale ved tie cze stanice zrusia u kazdeho jedneho providera, to nie je len "zly" Orange, len je prvy. Nasleduje Magio, Digi,... Ceske stanice uz jedine ked tak cez astru 😊
@queen_mary Nemusia.
@niekto2hy ano, musia.🙄
Nie, sirenie tych stanic nezabezpecuje Orange, ale tretia strana Linkstation, mas to v zmluve, mas tam s nimi podpisanu dalsiu zmluvu. Orange ich nesiri. A uz ich postupne vsetci vyraduju, skoda.
@lucia147852 rieši to sk....ná JOJ a Markíza,ktoré chcú zakázsť vysielanie všetkých zahraničných kanálov. Už roky o to bojujú. Ale že Markíza vysiela v ČR ich akosi netrápi.
Preco sa pytas na pripadne porusenie zmluvnych podmienok nas, ked zmluvu mas ty?
Ty si ju podpisoval, ty mas vediet, co v nej je.
No väčšina Čechov nadáva na české tv kanály a dosť ich sleduje tie slovenské, u susedov je tráva vždy zelenšia.
Ja som pred mesiacom predĺžila zmluvu...celkom dosť ma nasrali, lebo ceske stanice sledujem. Keby som to vedela, možno si to poriešim inak