Prosím vás chcem sa na vás obrátiť, od januára som PN, počas PN mi dali výpoveď vraj k 11, januáru .....nič som nepodpísala ešte podotýkam...18 januára som PN skončila u obvodného a v ten deň 18 som PN u gynekológa...vlastne teoreticky aj keby mám tu výpoveď k 11 tých 7 dní som dodržala nie ? ...výmer mi dosiek len jeden ..tak neviem či to iba k tej prvej Pn alebo to patrilo na obe...ale tento mesiac mi zatiaľ PN neprišla ...tak mám obavy, že by mi to neschválili.??? Veď som to kvázi všetko dodržala.... nemáte niekto skúsenosť ? Alebo je možné že to ešte príde ?
@zojanka myslíte ten papier na peniaze ?
@eliska191920 áno ten čo sa na konci každého mesiaca odovzdáva že PN pokračuje
@zojanka áno to som odovzdávala všetko ako sa má ..
@eliska191920 ako ti mohli ukončiť pomer k 11.1.2021, keď si nič nepodpisovala? Oznámila si, že si tehu? Prvá PN ti skončila 18.1. a druhá ti začala tiež 18.1? Si si istá?
@juliatriscova no neviem o Tom, ale vlastne počas PN mi dali výpoveď vraj k tomu 11 ....tak keď som to zapocula tak som hneď potom išla ku gynekológovi.....v Tom čase som nebola ešte tehotná ....
Ale aj keby mi dali tu výpoveď tak vlastne aj keď som marodovala a jednu pn som ukončila a druhú som začala tak 7 dní ťa lehota je tam dodržaná. ...tak v Tom nevidím problém ..
@eliska191920 a od kedy bol pracovny pomer? A na dobu urcitu, ci ako?
@eliska191920 a kolko si bola vlastne zamestnana ?
@loginexistuje od 2 octobra 2019 na dobu určitú do apríla
@eliska191920 takže dohoda o ukončení pracovného pomeru k určitému dátumu si musela podpísať, to je dvojstranný úkon, ináč by ti skončil pomer v apríli....
@eliska191920 2019 urcite? Nie 2020?
@eliska191920 ale realne si ako robila lebo to nejako nesedi januar 2019 sa ti narodil syn ak si robila od oktobra 2019 tak si v podstate neodrobila ani skusobnu dobu nez si sla na matersku ak nedas realne udaje tazko comolvek k tomu napisat
@martinkatinka pomýlila som sa 2020
@loginexistuje 2020 pomýlila som sa ....
@eliska191920 tj od 1. oktobra a nemala si v obdobi oktober az december ocr ci pn ?
@eliska191920 no oni ti mohli dat ukoncenie ku konci skusobnej doby.... Ale to mi vychadza k 1.1.2021
@loginexistuje troska som dopletena, ale vychadza mi ukoncenie PP v skusobnej dobe.
@martinkatinka od 2 októbra som mala zmluvu ...a nedali mi počas skúšobnej vlastne som bola po skúšobnej už ...
@loginexistuje mala som
@martinkatinka ak mala ocr ci pn predlzila sa skusobna doba a je to ukoncenie pp v skusobnej dobe
@martinkatina skúšobná mi mala končiť 2 januára nie takze to bolo po skúšobnej ....ale myslím že to je jedno nie ? Veď tá lehota je 7 dní nie či je to v skúšobnej alebo nie....mne ide len to prečo som tie peniaze nedostala....
@eliska191920 skusobna doba sa predlzuje o cas, kedy si PN, ci OCR
@loginexistuje ano, mas pravdu
@eliska191920 tak o tolko dni sa ti predlzila skusobna doba a ide o ukoncenie v skusobnej dobe tj ukoncenie pp je platne a ty si nemusela nic podpisovat ide o jednostranny ukon
@loginexistuje
@martinkatinka áno dobre veď o to mi nejde mne ide o tú PN ako som písala aj tak keby mi 11 dali ti výpoveď 7 dní som dodržala ochrannú lehotu kedy som išla na PN to bolo 18 ....chápete čo ja sa tu snažím pýtať....mne nejde o to či som bola v skúšobnej ale o to prečo mi nedošli peniaze . .keď som teoreticky všetko dodrzala
@eliska191920 napisala si to dost chaoticky 🤷 a ked jednu PN ukoncis 18, tak druha ti zacina 19
@martinkatinka nie jednu som ukončila 18 pretože som mala problémy s rukou následne som išla ku gynekológovi a začal ďalšiu....a poslala som to normálne jednu ukončenú a začatú...
@eliska191920 tam bude skôr problém v tom, že obe PN sú v jeden deň...a to sa tak nerobí...
@juliatriscova myslíte,že to bude tým ? A teraz mi to neschválili ...ja sa vážne bojím....teraz som tehotná nemám sa už kde zamestnať...:(
@eliska191920 a nepreniesla si tu PN? Lebo teda tie datumy nesedia.
@eliska191920 a prechodky si odovzdala ?