Pekný deň prajem.
Chcela by som sa opýtať či niektorá z Vás riešila niečo podobné ako ja.. Ide o tehotenský príspevok účet z priateľom máme spoločný účet je vedený na jeho meno ja som len disponent ako to riešiť.... Dopísať len do tlačivá čo mám od lekárky len číslo účtu a ne riešiť?? Alebo treba nejaký ešte formulár k tomu že súhlasí partner aby to šlo na jeho účet... Poštou si to dávať nechcem keďže aj materskú by som chcela aby mi bola vyplácaná na ten účet.. Ďakujem
v ziadosti sa vyplna, ci je to tvoj ucet alebo manzelov/partnerov, tak to tam zakliknes (vyplnis)
Formulár ktorý som dostala ja bola tam možnosť označiť aj že ten účet je priateľov / manželov. 🙂 ale myslím si že to aj tak nikto nerieši.
Ahojte, a viete aj koľkého (kedy) má prísť tehotenská dávka na účet? Ja som sa to nikde nedočítala.
@horjanka00 no keďže na schválenie majú až 60 dní tak možno aj ďalšie mesiace ale bude to vyplatené aj spiatočné čiže myslím si že tam nie je problém. Len som počula že s OČR-kou majú problémy plus sa im pridá toto a určite sa prihlási veľa žien čiže ja s tým rátam minimálne mesiac dva 🙂 ale samozrejme sa môžem mýliť.
nikto neskúma komu patrí účet, na ktorý sa poukazuje dávka.
to je len tvoja vec, uvedieš účet, podpisom vlastne súhlasíš s týmto účtom.