Ahojte. Dostáva niekto vyplácané dávky v hmotnej núdzi na účet? V aký dátum vám chodia?
HN sa neposiela na ucet len sekom.Takze pani vyssie ma pravdu.
@cocolino234 najskor si zisti fakty a potom tu mudruj. HN sa nikdy neposiela na ucet!!!
@renata1405 najskôr by ste si mali zistiť fakty vy, keď už chcete na niekoho útočiť. Pomoc v hmotnej núdzi sa počas pandémie vypláca ja účet, pokiaľ ho žiadateľ má. Je to z toho dôvodu, aby sa obmedzilo stretávaniu sa veľkého počtu ľudí na pošte počas výplaty dávok. Takto to funguje už niečo vyše roka..
@pelopeia tak pocas pandemie mozno ano mozno to vtedy zmenili kedze nie som poberatelom hn tak to tak dokladne nesledujem. Robila som tam 12 rokov a za cely ten cas sa hn nevyplacala na ucet len podpora v nezam.
@cocolino234 ja protipandemicke opatrenia veru nesledujem nepotrebujem to k zivotu tak mi to proste uslo. Je mi to suma fuk. Sa z toho neposerem. Pekny den.
@renata1405 áno, bolo to tak a po pandémii by sa to malo vrátiť späť. Toto zaviedli minulý rok len kvôli tomu, že bol zákaz vychádzania a nechceli, aby sa ľudia motali na poštu, kde sa ich v čase výplaty dávok vždy nahrnie veľmi veľa naraz
@zen_q poprosim kedi sa vypláca dávka hmotnej núdze na účet
Ja sice nedostavam, ale chodia okolo 15. niekedy skor, niekedy neskor