Vyplácanie maródky

krinolina
9. máj 2017

Dobry den,
od aprila 2017 som zamestnana. Predtym som bola v evidencii od 07/2016.
Od 4.ho maja som na marodke so zlomeným prstom :( Viete mi poradit z coho mi bude vyplacana marodka? V praci som mala zatial jednu vyplatu, nabehla mi dnes, no pasku nemam, neviem ani ako sa to vsetko preratava. V prechadzajucej praci som za tri roky nemarodila ani raz.
Na internete su rozne kalkulacky ale priklady len z rokov 2013 a 2014 takze neviem ci je to este v platnosti.

zuzi0911
9. máj 2017

Daj si vypocet pn do googla tam ti vyhodi ekonomika a zadas hruby prijem,,,vypocita ti to,,,pn by mala byt vyplatena od tohto zamestnavayela,,prvych 10 dni plati zamestnavatel a potom socialka,,,treba pn odovzdat zamestnavatelovi

krinolina
autor
9. máj 2017

ide mi hlavne o tu socialku, nakolko tento zamestnavatel za mna takmer nic neodviedol - pn som odovzdala hned v prvy den... na kontrolu idem 22ho, takze minimalne dovtedy marodim...ako vyratavaju ten denny vymeriavaci zaklad?

slavka825
9. máj 2017

www.socpoist.sk/nemocenske/1292s
VZ by mali vypočítať z vysky prijmy od predchádzajuceho zamestnavatela z r. 2016... na stranke SP je to presne vypisane.

eko22
10. máj 2017

Mne sa stalo, že som bola PN hneď asi týždeň a pol po nástupe do novej práce a normálne mi všetko vyplatili, s ničím nebol problém, mne by vtedy ani nenapadlo rozmýšľať nad tým či mi niečo vyplatia alebo nie, veď keď si raz zamestnaná tak je jedno či zamestnaná týždeň alebo dva roky, PNku by ti mali vyplatiť.