Dievčatá, je pravda, že pandemická OČR sa vypláca až po 3 mesiacoch spätne? (60dní na schválenie žiadosti a 30dní na vyplatenie dávky). Sestra vraj tiež dostala septembrovú až v decembri. Tento mesiac som prvýkrát na OČR, takže vážne môžem marcovú OČR očakávať v júni?? 😲
posielaju hned len niekedy tam maju bordel a zazracne stratia tvoju ziadost treba tam volat napriklad ked nemas este januarovu tak urcite volaj co je s tym. Ako vravim zvyknu postracat lebo sa hodne zastupuju a kadekomu to davaju.
Na pandemickej OČR som bola viackrát aj minulý rok aj tento. Vždy mi ju vyplatili na čas za uplynulý mesiac (15.-teho), nikdy sa im žiadosť nestratila a ani som nemusela nikoho urgovať. 🙂
Ja som zacala poberat v januari, podala dom online ziadost,31.1.som poslala cestne vyhlasenie a v polke februara mi bola davka za januar vyplatena
dakujem, dievčence, to je povzbudenie.. tak snáď žiadosť spracujú načas a dávka príde plynule, ako píšete, nasledujúci mesiac 15.teho..
Všetko záleží ako to spracujú, majú toho teraz dosť, keď si vezmeš koľko ľudí je s deťmi teraz na OČR :/
A koľko to aktuálne vychádza % dievčatá?
@oknibukaj môžeš aké môžeš ju dostať aj hneď v apríli ....záleží ako rýchlo "spracujú" tvoju OCR