Vyhrážanie sa cez statusy

mamina123321
28. máj 2024

Dobrý deň, mám otázku. Priateľka môjho bývalého s ktorým mám syna neustále pridáva na svoje sociálne siete statusy s vyhrážkami. Avšak nie je tam priamo napísané na mňa ale všetci vieme že naráža na mňa a na môjho syna pretože nás nenavidi… píše tam o tom ako sa pomsti ako ublíži tým ktorých nenávidí a že všetko vezme do vlastných ruk a podobne. Dá sa to nejako riešiť cez políciu alebo by som musela mať niečo kde sa vyhráža konkrétne mne ? Ďakujem za rady.

egonsk
28. máj 2024

@mamina123321 ano, da sa to nahlasit, nemusi byt ko kretne definivana cielova osoba.

isis234
28. máj 2024

@mamina123321 nech jej niekto v komente napíše... Koho si tým myslela?
Nahlás to napolícii. Daj spísať zápis

katkaseiner
30. máj 2024

obavam sa ze nic nevyriesis. My sme mali vyhrazky ceu messanger a policajti si to precitali a len povedali ze to mozu riesit, ale bude z toho len zapisnica, zavolaju si chalana na vysluch, zaplati 20e pokutu a koniec... Proste v skutocnosti nic nevyriesia....

tinqua
30. máj 2024

Na papieri sa to riesit da, v realite nie, kym sa nieco nestane...cerstva prihoda zo susedstva, sibnuta suseda zautocila hrablami na druhú susedu (spor o hranicu pozemku), ta volala policiu, prisli overili situaciu a povedali "tu ruku vam len udrela, nemame na nu nic, keby ste to mali vážne, tak ju mozeme zobrať, ale vela by z toho aj tak nebolo" rozumej kym ta niekto neprizabije tak policia ma zviazane ruky. Prečo táto slečna má s vami taký problém? Nedá sa k pokoju dostať mierovovou diskusiou? Akože stanoviť si pravidlá a dodržiavať ich?