Ahojte, prosím vás ako rátať vyhotovenie pasu do 2 dni ? Prvý deň sa rata ten konkrétny kedy si idem o pas požiadať alebo nie ? 😃 ak pôjdem zajtra (v stredu) tak bude pas hotový v piatok? 🙏🏼
Áno bude to do piatku, ale veru nebola by som ok s tým dať 150 eur za pas. :D
Ak to to az tak moc neponahla, tak si daj aspon ten 10 dnovy, my sme ho mali hotovy na piaty den. Kazde usetrene euro je dobre 😀
@ms_green ak ma zabookovanu pár tisícovu dovolenku tak je to v pomerne ze UPS bez pasu neletime nikam asi stále dobrá investícia. Muž takto pred rokom stresoval😅
@maranco uz si niekedy nieco na slovenskych ambasadach riesil? clovek skor dostane audienciu u papeza, ako sa na nasej ambasade dostane ku kompetentnemu a aspon trochu ochotnemu cloveku
pas do 2 dni znamena, ze do 48 hodin ho budes mat
@amelia89 ako, ja ani neviem, ci poznam niekoho, kto si dal vystavit pas na ambasade- kazdy mal snahy a samozrejme, ked to akoze fest inac neslo, tak vo veeelmi vynimocnych pripadoch a aj to s cakackou 6mesiacov.
A 3 terminami. Drviva vacsina to robi na otocku.🙄🙄 to sa fakt neda porovnat s takym nemeckom, kde sa muz dostal na ambasadu takmer okamzite a pas vydali na pockanie...🤐
No len teraz majú pasy omeškanie, tak radšej by som sa pýtala
@matkahelka iba raz som riešil, pracovníčka bola ochotná, počkala ma aj keď sa jej už v piatok poobede končila pracovná doba a vydala mi náhradný doklad na vycestovanie z krajiny
@maranco tak bud rad, takyto pristup je velkou raritou. ja som tych skusenosti mala viac a zial, ziadna z nich pozitivna nebola.
@anjelicek26 áno presne je toto naša momentálna situácia 😂 ešte bola hádka že ako že som si neskontrolovala pas a potom pozeram na mužov veď aj ty máš neplatný ! 😂😂😂🫣 hlavne že dovolenka kúpená 😎
Kvôli tomu mám nastavené v kalendári pripomienky, kedy končí aký doklad. A kalendár sa zálohuje/prenáša aj po výmene mobilu.
Ano ak pojdes zajtra tak do 48 hodin bude cize bude v piatok.