Vydatá od júla - zmena údajov

26. aug 2024

Ahoj od júla som vydatá už mi dnes prišiel občiansky, ešte čakám na pás a vodicak... a mam ísť aj do banky zmeniť údaje? Alebo ako .. nemala sok to riešiť už hneď po svadbe tu banku ? Teraz sa bojím aby nebol nejaký problém

pettom19
26. aug 2024

Najprv treba novy obciansky. Ked ho uz mas, mozes obiehat institucie ako banka a spol. 🙂.

katariiinkaa
26. aug 2024

tiež som bola v banke až neskôr, nebol žiadny problém 🙂 v Tatrabanke dokonca videli automaticky že som si zmenila priezvisko (zmenilo sa mi hneď aj v appke). Vo Vub nie.

stanulienkat
26. aug 2024

Aj banka, energie, zamestnavatel, lekari, poistovna...

autor
26. aug 2024

@katariiinkaa
@pettom19 občiansky mi prišiel dnes... kartcika dovera mi prisla hneď ani som nežiadala som zabudla mňa ňu.. ale zareagovali sami... ale banku som ešte neriešila takže keď už mám od ned nový OP stačí keď pôjdem zajtra ? Tiež mam TB

patka06
26. aug 2024

Nezabudni zmenu priezviska a OP nahlásiť aj u mobilného operátora, ak máš paušál

colsami
26. aug 2024

TB mi po vydaji automaticky vsade zmenila meno. Ani neviem ako, nic som neriesila, nikam nesla, nic neziadala a bolo zmenene.

beata_k
26. aug 2024

Ak mas TB, tak si OP staci nacitat v aplikacii. Udaje sa ti zmenia same. Len potom by si ju aj tak mala navstivit, ak si zmenis podpis.

autor
26. aug 2024

@patka06 pasual nemám ja som stara škola na kredit 😁 teraz rozmýšľam co soľ ešte zabudla hih
@beata_k
@colsami
Ďakujem baby za info..

tterezka_
26. aug 2024

Ja som sa Napr. po zmene priezviska pýtala v SLSP a povedali mi, že ak nechcem nemusím si meniť bankomatovú kartu 🤷‍♀️

katariiinkaa
26. aug 2024

@tterezka_ ano tiež mam kartu so starym priezviskom 🙂 respektive nemenili mi ju proste.. povedali že nová príde už potom s novým priezviskom ale že táto je normálne ďalej platná.

pettom19
26. aug 2024

Jasne, ja som sla s novym OP do banky nahlasit zmenu udajov, ale ja som menila aj bydlisko. Teta len zmenila v systeme udaje, kartu mi nechali na stare meno, po vyprsani platnosti uz prisla nova s novym priezviskom automaticky. Ja som mala vtedy SLSP banku.