Vydá mi pošta doporučený list, ktorý je adresovaný maloletej dcére?

grace55
4. nov 2020

Dcéra má 14 a objednala si doporučene jednu vec. Vydajú ju aj mne, keď je adresovaná jej a máme tú istú adresu? Alebo si mám so sebou vziať jej rodný list? Vopred vďaka za radu.

aduskatt
4. nov 2020

vydajú ak máte rovnaké meno a adresu

pribinak
4. nov 2020

@grace55 samozrejme že vydá.

grace55
autor
4. nov 2020

@aduskatt, @pribinak, díky, baby, napadlo mi iba, že nemajú ako vedieť, že je to ešte maloletá osoba, ale zbytočne stresujem asi.

simsalabim
4. nov 2020

@grace55 doporuceny bez problemov, problemom je iba list do vlastnych ruk. Ale dieta mi dali aj ten bez problemov.

miriam11
4. nov 2020

@grace55 nie, nevydá. Budu čakať 4 roky, kým nebude mať 18........🙈🤔

grace55
autor
4. nov 2020

@miriam11 verim, ze to slo aj bez tej ironie, aj tak sa citim ako blb

grace55
autor
4. nov 2020

@simsalabim dedinska postarka viem, ze bez problemov, ale u nas na poste uz som zazila rozne konflikty ohladom splnomocnenia preberania zasielok....

aduskatt
4. nov 2020

@miriam11 nečakali by, od 15 má občiansky preukaz.........

simsalabim
4. nov 2020

@grace55 doporuceny list bez problemov vydaju aj bez splnomocnenia. Aj v BA 😉 Bezne tak chodim manzelovi po listy, aj on mne. A tu mi vydali aj list do vlastnych ruk pre 7 rocneho - povedali sice, ze to je iba do vlastnych ruk, ale ked som tetusi ukazala, ze tuto tento je adresat, bez problemov mi list vydali... co by asi tak lahko nemali.

miriam11
4. nov 2020

@aduskatt to bol vtip.

aduskatt
4. nov 2020

@miriam11 ja si myslím, že to bola irónia od Teba a nie vtip🙂 preto som odpovedala tak, ako som odpovedala

1angelika
5. nov 2020

ak máte rovnakú adresu vydá, napíšeš ku podpisu - matka. oprávnený prijímateľ je matka, otec, brat , sestra...pokiaľ žijú v spoločnej domácnosti. A ešte manžel, manželka samozrejme..