Ahojte mna by zujimalo ze ako su tie vychadzky pocas Pn,som tehotna a na pnke,tak neviem ci je to uz dane alebo je to na dohovore s lekarkou.Dakujem
Ahoj, vychádzky určuje vždy lekárka, treba sa obrátiť na ňu.
mna sa lekar pytal ako to chcem a povedala som mu ,ze od 16.00-20.00 🙂
Cize ak tomu dobre rozumiem tak na den su to 4 hodinky 🙂 to nieje zle len neviem co budem robit ked syn pojde do skoly v septembri a musim ho tam odniest a priniest :|
@zuzana7891 No je to problem, ja som bola polku tehotenstva PN, rano som si dala vychadzky napisat 8-10 a isli sme do skolky, lenze dcera chodila len doobeda, takze mi ju mama musela priviezt domov a potom popoludni som s nou mohla ist este na dve hodiny von. V lete to bolo o hubu - tie dve hodiny nam nikdy nestacili, vsak clovek by bol najradsej stale vonku, a neverim, ze tej tehotnej zene viac prospieva sediet v prehriatom panelaku, ako na ihrisku na lavicke, ale zial, taky je system.
Kazdopadne ja som mala stastie a nikdy mi neprisla kontrola, a to som teda obcas slusne natahovala tie vychadzky, ale inak kontroly vraj chodia...
@zuzana7891 no ja ked som prisla pytat vychadzky tak mi napisala od 8"-10" a od 15"-17" tak neviem chcela som sice ine casy ale ona automaticky napisala toto tak som to už neriesila