Žienky, idem sa k vám vy kecať, lebo ma štve, ako sa zachoval priatel. Je rozvedený, má syna, ktorý k nemu hodí na víkendy a poboznych rodičov. Je po operácii obluciek, PN. Ked ma prísť večer ku mne, výhovorky, ze nemôže riskovať kvôli sociálke. Dnes ráno mi píše, ze ide na omšu, ktorá bude dlhšie, lebo aj biskup príde. On vždy stojí vonku, lebo dnu ma závraty.... Naštvalo ma to. Tak do kostola mu sociálka nepríde keď stojí v decembri vonku po operácii obliciek, ale ku mne večer o 21 príde. Strašne ma naštval.
Tak mna by tiez riadne nastval. Po operacii obliciek stat vonku… chce skoncit na dialyze?!
Je to dospely chlap takze bez ohladu na to ci je 'hlupy' alebo nie, nic s tym nespravis, ak sa chce spravat ako pubertak a koledovat si o zdravotne problemy.
Veď si sama odpovedaj,kto mu je prednejší.
priority ma jasne a ty to nie si
a k to u statiu pocas PN bez vychadzok vonku na omsi po operacii obliciek porisuje zopar z 10 Bozich prikazani to by som mu pripomenula (ze hadam nesiel na prijimanie ked pacha hriech)
Môjho kolegu kostol vyšiel poriadne draho. Bol PN išiel v nedeľu na omšu na 1,5 hodiny. Prišiel a v schránke lístok že ho bola navštíviť kontrola zo SP. Nič mu nepreplatili. Tak aj to sa môže stať. Bola som doma na PN 15 dni a 2 krát mi prišli raz v piatok a raz v nedeľu. Teraz chodia aj cez víkendy či nenachytajú ľudí .S obličkami po operácii sa vystavovať chladu no asi veľa rozumu nemá je to obrovské riziko. A mala by i mu dať zbohom si preňho nepodstatná na poslednom mieste. Nemáš čo ľutovať skonči to s ním. Vždy bude niečo prednejšie než TY. Vždy budeš len ta do počtu .Nikdy pre neho nebudeš priorita vždy bude okrem jeho dieťaťa jeho rodina mama otec to bude prvé TY až na poslednom mieste. Býva s tebou. S takým by som si ani rodinu nezakadala.
@alickapusinka boziiiinku, a uz som fakt myslela, ze ty ma s tvojimi perlami uz neprekvapis.... A toť 😂
""A mala by i mu dať zbohom si preňho nepodstatná na poslednom mieste. Nemáš čo ľutovať skonči to s ním. Vždy bude niečo prednejšie než TY. Vždy budeš len ta do počtu .Nikdy pre neho nebudeš priorita vždy bude okrem jeho dieťaťa jeho rodina mama otec to bude prvé TY až na poslednom mieste. Býva s tebou. S takým by som si ani rodinu nezakadala.""
A to si na to akoze ako prisla??? Ty ich snad poznas? Vies ako funguju mimo PN? Ako sa k nej sprava?
@veronikaszabova povedala pravdu. Takže jej daj pokoj
Tak zrejme omša bola počas vychádzok a večer tie vychádzky nemá....Ak je veriaci, tak omša pre neho môže byť dôležitá, poďakovať sa Bohu za zdarnú operáciu....na tvojom mieste to nepreháňam, večer si mohla ísť aj ty k nemu alebo si urobiť rande počas dňa cez jeho vychádzky😉 toto je také malicherné, hnevať sa,lebo tvoje ego neznesie že k tebe večer nepríde a do kostola ide....veď je to dospelý svojprávny muž...
Tak keď povedala pravdu vieš čo máš robiť. Keďže ti nevyhovuje byt na poslednom mieste v jeho rebríčku dôležitosti
@mogaa nie, nie je pobozny, ale mama nariadila a ex
nuž mama sa musí poslúchať😉 a zrejme sa treba zmieriť s tým, že hoci má svoj vek, bude vždy mamičkyn synáčik....hold keď mama zavelí, treba poslúchať
Tak ked chodis s mamickarom, tvoj problem.
@veronikaszabova krava som 😁😁😁
Nie si krava. Práveže palec hore 👍👍👍, že si uvedomuješ,že toto nie je chlap do života.
Pánbožko dohliadne 😁
Ani ty k nemu nechodíš?