Ahojte mám otázku našla som na internete na stránke úradu práce oznam o výberovom konaní ktoré sa uskutoční priamo v budove úradu práce. Chcem sa spýtať či náhodou neviete či na takéto výberové konanie môže ísť aj človek neevidovaný na úrade práce?? Keď je verejne zverejnené na ich stránke. Chcem tam zavolať ale len či náhodou niekto nebude vedieť 🙂 ďakujem 🙂
samozrejme, a urcite je to aj v oznameni o vyhlaseni VK uvedené kto a ake podmienky treba splnat
Ved su tam podmienky pre koho je zverejnene nie? Su ponuky pre vsetkych cize vonkajsie vyberove konanie, sisrie vyberove konanie, uzsie VK. Prestuduj podmienky.
Na taketo pozicie byvaju zverejnene aj podmienky, ktore treba splnit a na zaklade toho sa uchadzaci pozyvaju na vyberove konanie.
Evidentne nemáš poňatie, čo takéto zverejnenie výberového konania znamená. V prvom rade si preštuduj podmienky, ak je to vonkajšie výberové konanie môžeš sa prihlásiť, tzn. doložiť všetky dokumety a potvrdenia, ktoré uvádzajú do stanoveného termínu osobne alebo poštou v obálke. Ak dostaneš pozvánku, tak sa môžeš zúčastniť výberového konania osobne. Ak je to vnútorné VK môže sa prihlásiť len niekto, kto už v tej oblasti alebo na tom úrade pracuje. S tým, či si evidovaná na ÚP alebo nie to nemá nič spoločné. Všetky pracovné pozície v štátnej správe sa takto zverejňujú.
@lejllamt to nie je pracovná pozícia na úrade práce iba výberové konanie sa koná na úrade práce...ide o obyčajnú prácu žiadna štátna správa
@klaudscha11 je tam napísané len kde a kedy sa uskutoční a o akú firmu sa jedná 🙂 a podmienky len ochota pracovať na smeny a manuálna zručnosť...ja chcem len vedieť či na také výberové konanie môže ísť aj človek nezaevidovany na úrade práce keď to dali na stránku upsvar lebo väčšinou takéto ponuky posielajú poštou evidovaným
Je to voľné miesto myslím, že môžeš, ale máš pravdu, že taký nábor sa robí vo veľkom pre nezamestnaných a posielajú pozvánky
Veď si nájdi ten inzerát a odpovedaj naňho...alebo si zavolaj na UP.
Ďakujem za odpovede ja si tam skúsim zavolať 🙂
jasne, hocikto