Ahojte. Mate plz skusenosti s vybavovanim detskych pasov v novom klientskom centre na Tomasikovej? Pred tym sme to riesili na Sasinkovej a to uz sme cca vedeli kedy tam ist aby som s dvoma detmi cakala co najmenej ale teraz mam z toho celkom stres :( plz poradte,ako to co najlahsie zvladnut. Dik ps daju sa tam na mieste rovno aj poplatky za ziadosti uhradit? Alebo cakam radu na podanie ziadosti,potom dalsiu za zaplatenie a potom este dalsiu na zosnimanie biometrickych udajov?
standard je kolkomat a podaj ziadosti = fotka a vsetko okolo toho. A nemusis ist na tomasikovu, urcite funguje aj ruzinovska napriklad...
Na Ruzinovskej sa nenormalne čaka, jasne ze asi zavisi aj od toho aky den vychytíš a ako mas šťastie...to na tej Tomašičke to ide lepšie a čas mozeš travit aj inak (su tamobchody, kutik) ako státím v rade - lebo tam na Ružinovskej nemas ani 1 stoličku. Stojíš ako trotel...
stuknes si poradie, vezmes listok, zbehnes do kolkomatu kupit kolky a ides... ;) vsetko ostatne poriesite pri okienku. na web stranke si pozri kde mozete ist a pracovnu dobu... neviem ako v ba ale mne vyhovuje v bb chodit poobede;) mam pocit ze rano sa vsetci pretekaju aby tam boli co najskor a potom su tam zastupy :D este som teda necakala viac ako 1-2 ludi, ak vobec... a to som tam posledny rok dost casto chodila :D
@ive82 na TOmasicku ti neodporucam vobec ist. Chod do Ruzinova, tam to vybavis skor. Klientske centrum je jedna obrovska hanba, pretechnizovana saskaren, no nema kto robit tam. Pred mesiacom som sa tam tak rozculila a zjapala, ze ma takmer policajti vyviedli. Milion ludi, streda dlhy den a uz po tretej nevydavalo listky poradove. Pipus v uniforme mi povedala, ze mam denne ist skusat tie masiny, ze maju malo ludi blabla, vsetci PN. Isla som odtial do Ruzinova, tam stare priestory, ziadne tech masiny, ale 3 tetule makali ako fredky a co som tam asi 16.20 dorazila, tak do tej 17tej vybavili min. 30ludi!!!!
Tak vidite - 100 ludi, 100 chutí...zaver si musíš urobit sama. Idu dovolenky a ,,všetci,, sa zobudzaju ze nemaju pasy...
@ive82 Ja som tam s malou dcerou asi pred mesiacom cakala cca 2 hodiny, nastastie tam bol preskleny detsky kutik, kde sa dalo s detmi hrat a zaroven sledovat poradie na tabuli, inak by to bolo ozaj zle. A bol piatok, okolo obeda, to zjavne nebol dobry cas... A tento piatok sme isli pasy vybrat, aj tam sa cakalo, no nastastie uz len cca 10minut, tak som bola rada, tetu som pochvalila, aj sa mi hned priznala, ze pred chvilou jej este vynadali, ze tam hodinu cakali. A inak, dcera ma na fotke v pase velke krokodilie slzy, lebo to cakanie na nej napriek detskemu kutiku zanechalo stopy... 🙂
@sardinka335 no praveze problem vidim aj v tom, ze detom tie pasy daju len s platnostou na 2roky. Moje napr potrebuju pas na dennej baze, kedze crossuju hranice. Takze ma vytocilo, ze cloveka naviguju do klientskeho centra a tam to ide pomalsie ako na miestach, kde to funguje po starom. V tom Ruzinove som bola 2x a fakt tam makaju ze sa nezastavia, ale v tom klientskom robia 2 okienka a je tam pol Bratislavy aj so Sencom. Prosto nepredstavitelne. Ludia stale nejake doklady potrebuju, ved nejde o pasy len, ved tam robia aj obcianske aj vodicaky, takze nesuvisi to s uhorkovou sezonou
@tehula tak ako vo vysledku mne je to jedno, ja mam času dost a byvam blizko pri Ružinovskej takze pešo tam pridem hoci kedy a ani Tomašičku nemam daleko, takze ak uvidim ze na Ružinovskej je šóra tak autom prejdem 5 minut a som na Tomašikovej.
My sme tam boli vo februári vybavovat pasy pre deti a boli sme v klientskom centre vybaveny za pol hodinu. A na Ružinovskej sme čakali hodinu a potom sme to vzdali nakolko tam trčať na stojaka s batolatom sa mi teda vobec nechcelo. Proste to je cele o tom aku situáciu vychytíš, kolko ludí atd...ja to chapem tak, ze aj tu Ružinovsku zavru a presmeruju na Tomašikovu.
Pas si možte vybaviť kdekoľvek napriklad ja som bola pred dvoma týždňami na zaporozskej a boli tam dvaja ľudia. Ale holt blížia sa dovolenky bude len horšie tak nečakajte
@sardinka335 co mna vlastne nabrnklo, nebola dlzka cakania, ale to, ze uz poradove listky nevydavalo. Citila som sa ako na starej ""dobrej" Kopcianskej, kde sa auta prehlasovali a kde trebalo stepovat uz o 5tej rano 2,5h pred otvorenim, aby sa clovek k automatu na poradovnik dostal.
Tak aj tu. Pridem o stvrt na styri v stredu ked je jediny dlhy den a uz nevydava listky a potom mi povie zriadenec, ze pani, su dni, kedy uz o 14tej nevydava, ze treba prist inokedy. Ale ja mam tiez nejaku prac. dobu a nemozem si tam chodit ako na klavir, ci dnes bude moj den D......nato sa tolko penazi do klienstkeho centra snad nevalilo
Nemam problem pockat, ale nie ze mi povedia, otocte sa na opatku, lebo dnes to nebude....
Dieta mam aj skolopovinne, takze nemozem to riesit, ze brat dovolenku, decko absenciu z vyucovania, lebo MY ideme do fronty na bananany!!!!!!!!!!!!! chore toto
@katulienkax ano, okrem Vajnorskej a Sasinkovej, tam uz robia len zbrojaky. OP sa da vybavit ale len v obvode TP, cize ak je niekto z jednotky, alebo trojky, musi ist na Tomasikovu
@tehula hej ale tu riešia pas
Diki moc baby, detom este dva dni pasy platia a potom pojde do tuheho 🙂 asi sa nastavime tak,ze tam pojdeme na skusku pozriet a ak bude vela.ludi,otocka a ak by nahodou nie,vybavime. Som inak nevedela ze pas si mozem ist vybavit kamkolvek,som si myslela,ze ak.patrim napr do jednotky tak musim ist len na.Tomasicku. dakujeeeem moc za.tipy (detsky kutik ma dostal 🙂
@katulienkax chapem, ale pisem, ze nielen pasy su dovodom, ze je taky natresk vsade, ze zial, pokial ide o ine nez cestovne doklady, to uz moze len v obvode TP vybavovat. A tym padom tiez tam vytvara fronty
@majusqa77
@sardinka335
@tehula
@katulienkax
@ive82
Baby citam tuto diskusiu. V piatok som bola na Sasinkovej a odporucili ma na klienske centrum, lebo na Sasinkovej (BA 1) sa uz pasy nerobia. Na Tomasikovej mali v piatok technicku poruchu a stale neviem, ci je odstranena (ziadna nova info na nete - hlavne ze budeme vas priebezne informovat).....Nic dobre o tom necitam, ze cisty des, caka sa 3-4 hodiny, ja som vzdy vybavila pas na policii do 30 min max
Otazka (som z toho uz jelen). TP mam v Starom meste, viem si pas vybavit aj v Ruzinovej napriklad? Ak to dobre chapem, tak cestove doklady si viem aj inde, len OP nie...Uz som totalne vytocena z celeho debilneho klientskeho centra...o chvilu budem v sitacii, ze to nestiham, zabila som uz piatok, ak zajtra to klientske centrum neotvoria a inde sa neda, dalsi den v tahu....
Dakujem.....nocna mora. Povodne sa ziadne zahranicie konat ani nemalo, ale situacia sa zmenila, takze moc casu nemam
Ja som vybavovala v klientskom aj pas aj občiansky preukaz. To čakanie je katastrofa, ani nie na samotné vybavenie, to ide celkom rýchlo. Ale keď si človek ide vyzdvihnúť už hotové doklady to je tak na cca 3 hodiny čakania.
@mircalla http://www.minv.sk/?najcastejsie-otazky-ode hned prva otazka
@zltyslonik na ich stranke nie je napisene nic
@zltyslonik uz mi tu stranku dala @majusqa77 a napisala som, ze som to nasla a podakovala asi pred 12 hodinami
ci o co ti teraz ide? o ironicky komentar o drahsom tablete? inu odovod posledneho komentu neivdim
@zltyslonik za prve - teba som o nic neziadala, ani som ta neoznacila. za druhe tvoja pomoc bola okrem hlupej poznamky a dalej maju to na stranke (nic blizsie) a naslednej skopirovanie (davno po funuse) linky, ktoru dal uz davno niekto iny (informaciu som si uz mediztym davno sama nasla) - pridana hodnota nula. ale tak daj si ciarku, ze si si zarypla a urobila dobre a mozes byt na seba hrda, ze si prisla ludom vynadat do lenivych ci neschopnych. frustraciu si vybijaj doma, nie som zvedava na primitivne komentare primitivnych zien ale prakticke rady, ktore slusne poziadam a aj podakujem - pokial teda narozdiel od teba vie, kde presne to hladat, tak to pomoze. tuto informaciu nevie dost ludi, takze zjavne tu stranku velmi prehladnu nemaju
@zltyslonik tym povazujem tuto diskusiu skoncenu, nemam chut sa sem chodit hadat s ludmi ako si ty, ale ziskat beznu informaciu od tych ochotnejsich a slusnejsich
Zoberieš si lístok s číslom a čakáš až ťa zavolajú. Je tam dostatok stoličiek, detský kútik aj potraviny. Poplatok zaplatíš počas čakania (v automate).