dobrý den chcem sa opítat vybavoval si niekto hmotnú núdzu kedy vám prišiel papier ? dna 1.2.2022 som dala žiadosť ... (na blbé komenty nebudem reagovať ! )
@pribinak samozrejme že viem 30 dni ale zajtra je už 14 a nič?? čo robia na tom úrade ? ... :D .. a aká hrubka už ide kritizovať písmenka ? :D
@simonka1161 Na rozdiel od čakateľov na rôzne sociálne dávky, zamestnanci na úradoch pracujú a študujú. Aj Ty to skús a bude sa Ti žiť lepšie.
od vás sa niečo pítat je zbytočne načo komentujete potom? neviete v akej situácii so tak nechápem niektorých lúdi ktorý takto hneď zhurta pristupujú
já sa iba pítam či niekto toľko čakal či nepríde náhodou na účet skvor peniaze ako papier ?
@simonka1161 opYtat, nie opitat. Si myslíš že si jediná koho papiere tam riešia?
@simonka1161 na urade pracovnici PRACUJU, ono totizto asi v hmotnej nudzi a podobnych zivotnych situaciach niesi iba ty. Vies, ono to je dost opovazlive znevazovat druheho pracu, tak sa necuduj komentarom, ktore dostavas.
@simonka1161 SKVOR ti peniaze neprídu, možno skôr 🙃
Na posúdenie takej žiadosti je doba 30dni a keď si pýtali všetky papiere napr.aj z katastra ,čo všetko som podelila po tatkovi atď.tak ma to prešlo a do týždňa som našla prácu 🤭😆.
@simonka1161 rozhodnutie o priznani davky sa uz nevydava, pride rovno davka…keby ti nevznikol narok z nejakych dovodov, tak uz by ti doslo rozhodnutie o nepriznani
Za mesiac februar sa vyplaca v marci , takze je vsetko s kostolnym poriadkom 🤘
Dufam, ze za hrubky v zoadosti su zrazky😅
počkaj do konca marca, ak nič, skús tam zavolať. Radšej ale pekne, milo...nezačni tým, že čo robia celé 2 mesiace atď...lebo to sa nikomu páčiť nebude a ďaleko s tým nedôjdeš.
@simonka1161 majú minimálne 30 dni na vybavenie. A oprav si hrubku.