Ahojte, dnes som bola dcére vybaviť cestovný pas. Plánujeme ísť na jarnú dovolenku...bola som v tom, že cestujeme o 4 týždne.
Doma mi muž oznámil, že už sú to len 3 týždne...sakra!!!!
Pas som dala vybaviť klasický do 30 dní...a teraz začínam mať vážnu obavu, či ten pas budeme mať do odchodu.
Zatiaľ vždy keď som vybavovala pas, tak bol hotový dosť rýchlo, aj o 1/2 času rýchlejšie ako sľubovali.
Ale predsa, netuší či by sa dalo spätne požiadať o vybavenie do 14 dní?
Určite bude hotový skôr, neboj
ja som 26.1 bola s detmi vybavovat OP. zatial nic 🤷♀️
Asi ako kde, v BA 2 som mala svoj aj synov do 2 týždňov
@baboobchod My sme v BŠ
Ako občan SR môžeš mať pasy dva, rozdiel je v dĺžke platnosti. Ak by si mala veľké pochybnosti, môžeš požiadať o druhý v zrýchlenom konaní.
Mozes mat 2 pasy. Prip nestaci op?
tak mne dnes piplo, ze mame OP hotove - necele 3 tyzdne. A my sme z BA, myslim si, ze u vas ro bude rychlejsie, cize to isto stihnu ;)
Dievčatá, máme pás...od podania prišiel presne za 14 dní 🙏
@mata1001 Ahoj, ak nevadí pripojím sa k diskusii. Podľa tvojich odpovedí som vydedukovala, že asi robíš na pasovom oddelení alebo v niečom podobnom. Prosím ťa, viem že je sezóna, ale ja som bola v tom, že iný kraj - iný mrav. U nás v okrese tie čakania na pas boli vždy minimálne (napr. kamarátka v marci 30-dnovy pas mala hotový do 3 dní). Ja som bola deťom vybaviť pas v pondelok do 10 dní s tým, že pani za priehradkou mi povedala, že to ide rýchlo a ja premotivovaná žena som objednala dovolenku a pasy stále nikde. Je tam reálna šanca ešte že prídu do utorka? Alebo dovolenku rovno zrušiť? Obe kolegyne boli robiť pasy (10dnove) v piatok (jeden pracovný deň predo mnou) a mali ich hotové v utorok. Ja viem, že nemáš kryštáľovú guľu a že lehota je 10 dní, ale ja už vážne neviem čo mám robiť 😭
@cajomila kedze je mimo sezony, isto bude hotovy skor 😉 spatne sa neda, musela by si ziadat o druhy 😊