Rada by som poprosila o radu tie co stym maju skuenost.Treba nejake potvrdenie vybavit ked sa dcera nebude vediet podpisat pri ziadosti o občiansky preukaz?Ona vie trošku pisat ale tam ked nevidi co pise ma problem sa podpisat aj zdravy človek nie to ešte taky čo ma dysgrafiu.Hlavne mi nepište ze mam sa ist spytat na policiu,rada by som tam šla max.2x cize dat ziadost a po hotovy občiansky a vygooglit sa minepodarilo.Dakujem
@katkarv tiez si myslim ze ak bude potreba tak tam polozia papier, akurat teda tym perom nenapises nic... podla mna to vyriesite ked pojdes s nou si podat ziadost o OP a je zbytocne to tu riesit, proste budete tam pri okienku dlhsie... a hotovo 🙂
ziaden stres, tie tetty tam mavaju aj takychto ludi, neboj...... u nas napr. tak vedeli s malymi, ked som im bola vybavovat pasy, ze som nechapala.... hold, maju to ako pracu, vedia si poradit 🙂
@katkarv možno divná rada, ale čo takto tam zavolať? 😅 v BA to vážne aj zdvihnú a vedia poradiť, tak hádam aj v Prešove...
a inak podľa mňa zbytočne riešiš, aj na polícii aj v banke (teda aspoň ja pri veľkých finančných prevodoch) sa dá podpísať tak, že na tú elektronickú dosku dáš papier a perom sa normálne podpíšeš 😉
@kaktusik007
@zuzanka.zuzu Bola som v Prešove vybavovat malej pas ked mala 3mesiace,no tety 2x prijemne neboli,len zazerali a nech drzi hlavu tak a tak.
Preto sem pišem lebo dcera zle znasa stres a ked sa jej to nepodari na prvykrat alebo ked sa nam to nepodari vobec a ked tety budu take "mile" tak to bude super.
Zaujima ma hlavne skusenost mamiciek co maju doma tiez postihnute dieta,pretoze to je ine.
@katkarv presne o tom to je - o ludskom pristupe.... ale zial s tym nespravis ty sama nic... 😖
@katkarv no musis to iba vydrzat... nic ine sa neda...
@katkarv toto sme riesili nedavno na pasovom so synom, boli trpezlive tety pri okienku, ako pisu baby, dali mu na podlozku papier a pisal normalnym perom, tiez to trvalo, tiez ma dysgrafiu a nakoniec sice do kopca, ale podarilo sa a este ho pochvalili. ja dysgrafiu nemam, pisala som na podlozku a aj tak to vyzera dost cudne, ze sa to ani na moj podpis nepodoba. podla mna su tam zvyknute. drzim palce.
nam sa davaju podpisat na papier polozeny na tom zariadeni, takze vidis co pises...