Ahojte, v peňaženke zdravia maxi z VšZP sme traja členovia, dokopy je tam suma 243€ na preplatenie. Dcére idem dať nové okuliare, čiže 100€ by jej mali preplatiť a ostane mi ešte 143€. To znamena,že ešte aj ja si môžem dať nové okuliare a mali by mi ich preplatiť? Aj keď dcéra má už len zostatková sumu 48€, oni si to automaticky stiahnu od iného člena?
@peter0123 jeden člen necerpal nič, čiže má celú stovku. On nemôže presunúť mne aj dcére po 50€?
@peter0123 ďakujem, myslela som,že to presunu a keď mu neostane nič,jednoducho už nebude môcť čerpať,nie že oni nechávajú rezervu
Áno. Nechávajú mu rezervu ak by chcel čerpať
@peter0123 dakujem
@peter0123 áno, vidím to. Len som nevedela,že vždy nechávajú každému členovi rezervu. V podstate keď ju nevyužije,tak to prepadne.
Áno, prepadne
@peter0123 prosím vás, boli sme v optike,mám aj bloček, ktorú stranu z toho poukazu mám odfotiť? Prvú kde su dcerine údaje či druhú kde som sa podpísala,že som to prevzala?
Iba bloček
@peter0123 dakujem
Ja som dnes davala sebe tak uvidim ci nieco dajy odomna to oytalo aj poukaz prefitit..tak som tu prvu stranu odfotila..
@peter0123 prosím ťa, vidím že sa vyznas. My sme minulé roky dostali na Vianoce také poukážky za sto eur, ktoré sa dali použiť aj v optike Mania. Myslíš, že keby zaplatím tými poukážkami, tak mi to tiež preplatia v peňaženke VšZP?
No predpokladám, že tým pádom nebudeš mať bloček...takže nie.
@agrigento samozrejme že bloček bude, len tam bude napísané že napr 2x50€ poukazky
No čiže to ako keby si nemala keď si to nezaplatila realne
@agrigento veď preto nad tým rozmýšľam...
Nie cez, zo zostatku je zrejmé že niekto (možno viacerí)si už čerpal 52euri. Záleží kto to pol a v akej výške.
Taký príklad 52 euro si už čerpala ti. Dcére na okuliare môže 100,ale tebe ostáva 48+max50 od iných členov. Tretí člen manžel nečerpal nič, zostane mu 50 čo už nemôže presunúť na dcéru.