Všeobecná zdravotná poisťovňa - ako momentálne fungujú?

lea345
14. apr 2020

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či náhodou neviete mi niekto poradiť, ako to momentálne funguje so všzp v období koronavírusu. Ak áno ako dlho ste čakali,či ste vybavili čo ste potrebovali, aká je otváracia doba, koľko ľudí tam čakalo a vo všeobecnosti či neviete mi pomôcť ako to funguje ( som študentka a dostala som semestrálnu prácu, ktorá sa touto témou zaujíma...) vopred ďakujem ❤

dadamelllie
14. apr 2020

Ja som im mala dat jeden dokument, tak som im pisala email (nakoniec som im aj ten dokument poslala iba ako scan na tento mail a potvrdili mi jeho prebratie a spracovanie) a odpisali toto:

Dobrý deň,

pokiaľ máte záujem doručiť nám doklady, je možné zaslať ich poštou do pobočky príslušnej podľa miesta Vášho trvalého bydliska, osobne do schránky, ktorá je umiestnená pri vstupe do budovy alebo emailom na adresu infolinka@vszp.sk

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. (VšZP) v súvislosti s rizikom šírenia koronavírusu, od 11. 3. 2020 až do odvolania, obmedzuje režim vybavovania klientov na svojich kontaktných miestach.

Pri vstupe do budov sú umiestnené viditeľne označené schránky, kde môžu klienti vložiť doklady na odovzdanie alebo vybavenie.

VšZP môžete aj naďalej počas úradných hodín kontaktovať prostredníctvom telefónnych čísel, ktoré sú uvedené na ozname priamo pri vstupe na konkrétne kontaktné miesto VšZP.

Otázky klientov budú vybavované aj prostredníctvom e-mailovej adresy infolinka@vszp.sk alebo telefónneho čísla 0850 003 003, aktuálne sú skrátené úradné hodiny od 8:00 do 15:00 hod.

Vaše požiadavky budú po tomto čase prijímané na telefónnom čísle 0850 003 003 prostredníctvom odkazovej služby.

S pozdravom

Tím call centra VšZP

dadamelllie
14. apr 2020

Dobrý deň,

Váš e-mail spolu s prílohou bol postúpený do príslušnej pobočky Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a. s. kompetentným pracovníkom, ktorí sa budú Vašou požiadavkou zaoberať.

Splniť si oznamovaciu povinnosť voči VšZP alebo si overiť aktuálne poistné vzťahy, stav účtu a získať ďalšie informácie, je možné aj z pohodlia Vášho domova, a to prostredníctvom ePobočky, o ktorej Vám bližšie informácie uvádzame v prílohe e-mailu; uvedené informácie sú k dispozícii aj na www.epobocka.com.

Mobilná aplikácia VšZP - Majte svoje zdravie vo vlastných rukách. Bezplatná mobilná aplikácia VŠZP je ďalším produktom v rámci elektronizácie služieb klientom, prostredníctvom ktorej si môžu naši poistenci manažovať svoje zdravie. Kompletné informácie o mobilnej aplikácii sú dostupné na: https://www.vszp.sk/mobilna-aplikacia/.

Kontakty do pobočiek VšZP sú sprístupnené na stránke www.vszp.sk v záložke Kontaktné miesta.

lea345
autor
14. apr 2020

Ďakujem krásne, ani si neviete predstaviť ako ste mi veľmi pomohli. Ďakujem krásne ešte raz a prajem pekný deň. ❤❤

dadamelllie
14. apr 2020

@lea345 za malicko🌸