Vrátia nám peniaze za zaplatenú školu v prírode?

maminuska33
3. apr 2020

Ahojte.Neviete niekto ako to je s peniazmi,ktoré sme v škole zaplatili detom za školu v prírode?Či nam tie peniaze učitelky vrátia,kedže asi deti do školy už nepojdu.Dakujem

tina7729
3. apr 2020

@maminuska33 toto by aj mňa zaujímalo

maminuska33
autor
3. apr 2020

A ešte ked mame zaplatenu družinu od februara do juna,tak vrati učitelka peniažky?

marci77
3. apr 2020

my sme zaplatili iba zalohu zatial 20eur, malo to stat 50eur zo strany rodicov....ale zatial ziadne info k tomu neprisli.
Dufam, ze nam vratia peniaze, ked sa nikde nepojde

marci77
3. apr 2020

o druzine aspon u nas rozhoduje obecny urad, takze co schvalia poslanci, to bude platit ....u nas sa tiez este nevie
a platit za nieco, co nevyuzivame by bolo od veci, ale neviem ako to je, lebo videla som fotky, ze druzinarky su v praci asi tak ako ucitelky, ze vyrabaju nejake dekoracie a zutulnuju priestory ....tak som zvedava

anesim
3. apr 2020

@maminuska33 az na to, ze tie peniaze za druzinu nema ucitelka, ale ma ich skola, resp zriadovatel

maminuska33
autor
3. apr 2020

@anesim Tak ale ked deti do školy nechodia,tak by nam peniaze mali vrátit,nie?

marci77
3. apr 2020

@maminuska33 u nas zatial riaditelka napisala, ze za obedy sa platit nebude (my platime este aj za obedy), a co bude s druzinou, ze caka na vyjadrenie obecneho uradu ako sa vyjadria...a co bude so skolou v prirode, to je zatial uplne ticho

anesim
3. apr 2020

@maminuska33 zalezi od zriadovatela, zrejme ano, neviem, v tt uz v marci bolo vyhlasene, aby rodicia zrusili prikazy v banke na skd

anesim
3. apr 2020

@maminuska33 a za skd sa neplati vela, ale co su sukromne skolky, tak vela z nich chce , aby ludia platili normalne, alebo daju nejaku zlavu, ale platit maju

matkahelka
3. apr 2020

Platby budu vratene, kedze pobyty nebudu zrealizovane. A poplatky za skolsky klub sa presuva do dalsieho roka.

maminuska33
autor
3. apr 2020

@matkahelka A neviete kedy asi to budu vracat ?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anesim
3. apr 2020

@miriam11 peniaze nema ucitelka, tak nemozu byt v triednom fonde, skola posiela peniaze zriadovatelovi, bude ich musiet vratit zriadovatel alebo sa presunu na bud sk rok

matkahelka
3. apr 2020

@maminuska33 ked sa vsetko vrati do normalu. Peniaze skola nema, odovzdala ich tam, kde deti mali mat pobyty a kedze teraz je vsetko zatvorene, tak nemozete chciet, aby to niekto spatne vyuctoval.

puticka7
3. apr 2020

podla mna by to mali vratit ako ked sa to uz zaplatilo a deti nenastupia tak isto budu peniazky vracat rodicom, ako toho by som sa nejak neobavala

hettinka
3. apr 2020

@maminuska33 podľa mna presunu do ďalšieho roka, ak sa akcia ruší, peniaze sa vrátia. Treba byt trpezliví.

jaroe
3. apr 2020

@maminuska33 tak s tým rátam automaticky, že nám vrátia...

janulienka192
3. apr 2020

@matkahelka môžu tam byť storno poplatky, keď to objednávali sprostredkovane cez nejaké agentúry, niekde na nete som čítala

gabrielapatrik
3. apr 2020

@maminuska33 tak podla mna, penisze za skoku v prirode vrátia a zs druzinu nie, odpocitaju Vam to mozno v dalsom rocniku. Moj nazor.

patulka83
3. apr 2020

Ahojte. My sme platili za skolu v prirode 150 eur, vratia nam 127,cestovka si stiahla storno poplatok. Kedze mam dve dievcata, tak pridem o 46eur. Zda sa mi to dost nato, te to nie je zapricinene nasou vinou, cestovky by mohli na to prihliadat.

maminuska33
autor
4. apr 2020

@patulka83 Vám už učitelka vracala?No je dost blbe od tej cestovky,nakolko toto všetko neni naša vina

marci77
4. apr 2020

@patulka83 uf, minule som citala, ze napriklad Satur ma storno poplatok 75percent, niekto uz zaplatil first minute za dovolenku v taliansku, ktora mala stat 3000, takze by mali zaplatit 2000 aj ked nikde nepojdu....no velmi nefer

anesim
4. apr 2020

@marci77 ale je ine, ked stornujes ty, a ked cestovka zrusi

zuzanockamt
4. apr 2020

@maminuska33 o ŠKD rozhodujú poslanci v obci/meste a učiteľky s tým vôbec nič nemajú

patulka83
4. apr 2020

@maminuska33 Triedna nam vcera posielala na ucet,v pondelok-utorok by sma ich mali mat

patulka83
4. apr 2020

@marci77 Tak to je iny level :(

matkahelka
4. apr 2020

@marci77 nielen satur, kazda CK ma taketo storna. Kedze tu dovolenku zrusi objednavatel, je logicke, ze si storno CK uplatni v takejto vyske. Je uplne nelogicke rusit! My mame zaplateny cyprus, takmer 3500€ na jul.a nic nerusim.ani nahodou. Nebude mozne cestovat, CK mi zaplati plnu sumu, kedze zajazd nebude realizovany podla zmluvy.
@patulka83 CK strhla storno prave preto, ze ste to zrusili.naco ste to rusili? Mali ste pockat do maja, CK by to zusila sama a zaplatila 100% ceny.je tu milion diskusii na tuto temu, NERUSIT POBYT SKOR AKO SA MA USKUTOCNIT!

patulka83
4. apr 2020

@matkahelka No to zrusila ucitelka bez nasho vedomia.

evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz