Ahojte.Neviete niekto ako to je s peniazmi,ktoré sme v škole zaplatili detom za školu v prírode?Či nam tie peniaze učitelky vrátia,kedže asi deti do školy už nepojdu.Dakujem
A ešte ked mame zaplatenu družinu od februara do juna,tak vrati učitelka peniažky?
my sme zaplatili iba zalohu zatial 20eur, malo to stat 50eur zo strany rodicov....ale zatial ziadne info k tomu neprisli.
Dufam, ze nam vratia peniaze, ked sa nikde nepojde
o druzine aspon u nas rozhoduje obecny urad, takze co schvalia poslanci, to bude platit ....u nas sa tiez este nevie
a platit za nieco, co nevyuzivame by bolo od veci, ale neviem ako to je, lebo videla som fotky, ze druzinarky su v praci asi tak ako ucitelky, ze vyrabaju nejake dekoracie a zutulnuju priestory ....tak som zvedava
@maminuska33 az na to, ze tie peniaze za druzinu nema ucitelka, ale ma ich skola, resp zriadovatel
@anesim Tak ale ked deti do školy nechodia,tak by nam peniaze mali vrátit,nie?
@maminuska33 u nas zatial riaditelka napisala, ze za obedy sa platit nebude (my platime este aj za obedy), a co bude s druzinou, ze caka na vyjadrenie obecneho uradu ako sa vyjadria...a co bude so skolou v prirode, to je zatial uplne ticho
@maminuska33 zalezi od zriadovatela, zrejme ano, neviem, v tt uz v marci bolo vyhlasene, aby rodicia zrusili prikazy v banke na skd
@maminuska33 a za skd sa neplati vela, ale co su sukromne skolky, tak vela z nich chce , aby ludia platili normalne, alebo daju nejaku zlavu, ale platit maju
Platby budu vratene, kedze pobyty nebudu zrealizovane. A poplatky za skolsky klub sa presuva do dalsieho roka.
@matkahelka A neviete kedy asi to budu vracat ?
@maminuska33 ked sa vsetko vrati do normalu. Peniaze skola nema, odovzdala ich tam, kde deti mali mat pobyty a kedze teraz je vsetko zatvorene, tak nemozete chciet, aby to niekto spatne vyuctoval.
podla mna by to mali vratit ako ked sa to uz zaplatilo a deti nenastupia tak isto budu peniazky vracat rodicom, ako toho by som sa nejak neobavala
@maminuska33 podľa mna presunu do ďalšieho roka, ak sa akcia ruší, peniaze sa vrátia. Treba byt trpezliví.
@maminuska33 tak s tým rátam automaticky, že nám vrátia...
@matkahelka môžu tam byť storno poplatky, keď to objednávali sprostredkovane cez nejaké agentúry, niekde na nete som čítala
@maminuska33 tak podla mna, penisze za skoku v prirode vrátia a zs druzinu nie, odpocitaju Vam to mozno v dalsom rocniku. Moj nazor.
Ahojte. My sme platili za skolu v prirode 150 eur, vratia nam 127,cestovka si stiahla storno poplatok. Kedze mam dve dievcata, tak pridem o 46eur. Zda sa mi to dost nato, te to nie je zapricinene nasou vinou, cestovky by mohli na to prihliadat.
@patulka83 Vám už učitelka vracala?No je dost blbe od tej cestovky,nakolko toto všetko neni naša vina
@maminuska33 o ŠKD rozhodujú poslanci v obci/meste a učiteľky s tým vôbec nič nemajú
@maminuska33 Triedna nam vcera posielala na ucet,v pondelok-utorok by sma ich mali mat
@marci77 nielen satur, kazda CK ma taketo storna. Kedze tu dovolenku zrusi objednavatel, je logicke, ze si storno CK uplatni v takejto vyske. Je uplne nelogicke rusit! My mame zaplateny cyprus, takmer 3500€ na jul.a nic nerusim.ani nahodou. Nebude mozne cestovat, CK mi zaplati plnu sumu, kedze zajazd nebude realizovany podla zmluvy.
@patulka83 CK strhla storno prave preto, ze ste to zrusili.naco ste to rusili? Mali ste pockat do maja, CK by to zusila sama a zaplatila 100% ceny.je tu milion diskusii na tuto temu, NERUSIT POBYT SKOR AKO SA MA USKUTOCNIT!
@matkahelka No to zrusila ucitelka bez nasho vedomia.
@maminuska33 toto by aj mňa zaujímalo