Ahojte, už niekomu prišiel ten vrátený poplatok z omeškania pasu? 11.6 som podala žiadosť o vrátenie poplatku a ešte stále nič neprišlo. 😄 tak ma zaujíma, či vôbec niekomu už cinkli peniaze na účet alebo im to len trvá.
@lneviemmeno kolegina dostala uz aj poplatok a aj pas, takze buduci mesiac ide oneskorene dovolenkovat 🙂
No, v rozhodnutí písali že poplatok vrátia do 30 dní...u mňa je to už vyše 30 dní a stále nič, už som 3x kontrolovala či som dala dobré číslo účtu 🙈
Baby,pls ,kedy vrátia ten poplatok..
@kessinka veď aj u mňa už je to viac, preto sa pýtam, či aj s týmto meškajú 😄 akože mne to nenáhli, len ma zaujímalo, či už niekomu prisli peniažky.
@mmatta ked medzi dátumom podania a pípnutím sms prešlo viac ako 60dní.
@kvietok2012 Ďakujem 🙂
@lneviemmeno ty na vrátenie zatiaľ nemáš nárok, nárok je, keď presiahnes 60 dni
@lneviemmeno áno, najprv prišlo domov rozhodnutie o vrátení z polície.
@luliu presiahla som, 65 dni mi trvalo od žiadosti o pas kým mi prišiel. Aj som pri prevzatí pasu podpisovala žiadosť o vrátenie poplatku
No rozhodnutie mam.Cislo uctu spravne. Malo to prist minuly hyzděn kedze 30 dnova lehota na vratenie poplatku uplynula.A peniaze nikde. Dam im cas do konca tyzdna a potom zacnem hryzkat...🙂
@nijepodstatne rozhodnutie posiela OR PZ, peniaze pošta.... (to len aby si vedela)🙃
@nijepodstatne
@kvietok2012
Ano baby už mi to prišlo 😃 od posty, najprv som nechápala čo to je už viem
@kvietok2012 Dik za info.obe statne a trva to rovnako..Prilis dlho🙂
Trvá to...sú to tisíce ludí, tisíce rozhodnutí,to kým spracujú, tak to chvilu potrvá...