Vrátenie vodičského preukazu

pata170
4. okt 2022

Caute je tu niekto kto mal odobraty VP na zaklade alkoholu? Ak ano ziadali ste o podmienecne upuatenie zvysku trestuv polovici??? Potrebovala by som poradit ako ma vyzerat takato ziadost… dakujem

trgypadl
4. okt 2022

@pata170 neviem, ci je vhodne v tejto situacii polozit tuto otazku na diskusne forum

klarissa25
4. okt 2022

Škoda ze to neodoberaju už nenávratne....myslím že by toto mohli prehodnotit.. určite by nebolo toľko zbytočných nehôd....

ivu80
4. okt 2022

@pata170 neviem ti poradiť, ale nedá mi...vzhľadom na nešťastnú udalosť,ktorá sa stala v BA som na pevno utvrdena v tom, že človeku,ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu, by NIKDY vodičak vrátiť nemali

pribinak
4. okt 2022

@pata170 neviem či to vybavujes pre seba alebo pre niekoho iného, ale takytomclovek by si mal odpykať cely trest a nie žiadať o odpustenie polovice trestu

Treba si uvedomiť že auto v rukách opiteho šoféra je zbraň
Vid udalosti z nedele večera v Ba

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
4. okt 2022

Nikdy v živote by nemal ten človek dostať vodičský preukaz. Nikdy v živote videli sme včera. NIKDY by som ožranom nedala VP mal by byť zákon doživotný zákaz šoférovania. A na aute na ktorom by ten dotyční šoféroval bez VP zobrať cele auto a prepadnúť v prospech štátu. A samozrejme platilo by to aj pri zostatkovom alkohole. A k to mala byť provokatívna otázka tak je to dosť úbohé sa pýtať pár dni po tragédii takú sprostosť.

jane1987
4. okt 2022

@pata170 z principu a etickeho hladiska by ho uz nikomu nikdy vratit nemali. A dufam, ze po tom, co sa stalo v Ba, sa konecne pohnu lady a zacne sa to riesit exemplarnymi trestami. Takze nie, nepomozem radou, aj ked viem, ako to "funguje".

draik
4. okt 2022

@pata170
Podstatné je žiadosť riadne odôvodniť, prečo by jej malo byť vyhovené (práca, deti...) potvrdiť nápravu v danej záležitosti atď. Samozrejme pred vrátením VP návšteva psychiatria, posedenia u psychológa, preskúšanie a spol. podľa dĺžky trvania zákazu činnosti