ahojte chcela by som sa opýtat či náhodou neviete ako je to s vrátením vodičského preukazu známému odobrali už pred cca 8rokmi pred 5 rokmi mu už skončil aj trest , bol mimo SK takže sa stým ani nezaoberal otázka je može este poziadat o vrátenie na polícii alebo musí íst od znova na vodičák , papiere už síce nemá z odobratia dakujem za odpovede
@anetdadi bratovi tiež zobrali vodičak pred 2 mes si toto vybavoval, platil za kolok 16,50 alebo 16e už sa nepamätá. On dostal z polície papier aký kolok si ma kúpiť aký papier si ma ešte zobrať so sebou vypísal tlačivo musel ísť hneď ten deň na preskúšanie a hneď mu vrátili vodičak. Najlepšie zavolať na políciu a spýtať sa na postup.
@aleshka_supermama dnes podal žiadosť poštou 1. triedov lebo sme tam volali a povedali že môžme poslať poštou , kolko to im trvá asi po podaní žiadostí? ďakujem
Nnajlepšie spravíš ak tam zavoláte, teraz, keď je korona, môžu mať aj trocha iný postup, hlavne aj čo sa toho preskúšania týka
Vedel by mi niekto poradil ohladom vrátenia VP
@28katka11 čo treba?🙂
Dobry den,bol mi odobrany vodicak kvolu alkohole,otazku mam na vas test musim spravit v tom okrese kde mi ho odobrali kde mam trval pobyt??
Zdravim zobrali mi vodički na 20mes pozuadal som skôr nez som mal kvoli tomu mi zamietli lebo neprešla polovica teraz ked prejde mozem požiadať znovu bie mi niekto poradiť? Ďakujem
@anetdadi nech sa ide opytat na priestupkove odd. vo svojom meste a tam mu povedia.Podla mna by mal ist na preskúšanie.