Kto plati dopravu pri vrateni tovaru eshopu, myslela som, ze nie zakaznik, ale predajca, mylim sa?
Mýliš sa
Mýliš sa
Prečítaj si obchodné podmienky daného e-shopu, každý má svoje
Závisí. Niekedy predajca niekedy kupujúci.
Treba si precitat zmluvne podmienky. Ak sa tam nic o tom nepise, vtedy ich znasa predavajuci.
Voľakedy bol, ak z rozmaru zákazník, ak z chyby predajcu predajca. Ale veľa sa zmenilo a zákazník si myslí, že je Boh a každý predajca prehadzuje vidlami. Takže niekedy aj keď podmienky hovoria niečo, treba sa zamyslieť, či je to správne voči predajcovi.
Pri reklamácii oni, pri vrátení ty.
Pri vrátení znášaš náklady ty , pokial to u predajcu nie je uvedene inak. Neviem, či ešte platí to, že ak si kúpila jednu vec a platila si postovne, tak Ti mali vrátiť sumu aj s poštovným. Toto ale neplatilo v prípade, že si mala napr. 5 vecí a vratila si iba jednu. Vtedy vrátili iba za tu danú vec.
Ak máš tovar doma chceš vrátiť platíš všetky náklady TY.
Každý e shop inak, treba si prečítať podmienky vrátenia tovaru.
Dakujem. Z notina mi prisiel fejk parfem smaradlavy tak sa pytam, dali mi k tomu darcek ten je normalny v poriadku, dali mi k nemu darcek tu reklamnu vzorku, pisu ze vratit s darcekom, ostatné veci si nechavam...tak ci nebudu vymyslat ze chcu darcek v bezchybnom stave je minute z neho
@kittykat22 po tomto aj ja, ani nebol zabaleny v celofane, nejde o drahu vec, za 31 eur ale ten smrad ako ja neviem fakt
Ano.